Несполучливата любов и уроците от нея

Романтичните мечти могат да бъдат съборени
10 яну 2016 22:22, Михаела Лазарова
4
Несполучливата любов и уроците от нея
Снимка: outnow.ch

Любовта е прераждане, но и щастие, сълзи, а понякога и един от най-ценните ви уроци в живота. Несполучливите връзки и любови са част от света на любовта. Въпреки че след себе си тези уроци почти винаги носят някакви поражения, от тях можем да научим много. Замислете се...

Ако седнете и опишете всички ваши изводи от предишни връзки, премеждия, спомени, преживявания, нима не бихте събрали материал за цяла книга? Ето какво най-често научаваме от несполучливите ни връзки.

Бракът няма силата да лекува връзка в беда. Ако две личности не могат да изградят една силна връзка преди брака, то не биха могли успешно да играят и най-важното танго в живота.

Любовта е като стъкло и ако връзката ви се „счупи“, то има определени взаимоотношения, които е добре да бъдат оставени, отколкото опитвайки се да съберете парчетата, да се нараните още повече.

Ако на чистото и синьо небе се появи един тъмен облак, то той е само един и вятърът рано или късно ще го издуха. Ето защо, когато във връзката ни се появи такъв тъмен облак, не бива да позволяваме той да помрачи времето вътре в нас. Един любовен провал не бива да ви отказва от вярата в истинската любов.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако на чистото и синьо небе се появи един тъмен облак, носте дъждобран, пазете се от град и гръмотевици. мислете за слънчево време, направете молитва за хубаво време. Гледайте прогнозата за времето.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любовта съществува. Доказателство за това са Делян Пеевски и Коко Динев.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уж статията е за любовта, а снимката е от 50 нюанса сиво. Не знам точно какво има авторката предвид, когато говори за любов.