Страховете на бременните жени

Страховете, свързани с раждането
10 яну 2016 22:40, Михаела Лазарова
8
Страховете на бременните жени
Снимка: photl.com

Всяка жена се страхува от бременността. Страхува се не само от нея, но и от много други неща, свързани с раждането на детето и неговото израстване.

Ето кои са най-често срещаните страхове на бременните жени, които обаче трябва да преодолеете!

Страховете, че няма да можете да се справите

Почти всяка жена се съмнява дали ще успее да се справи с майчинството. Е, природата се е погрижила да ни дари с инстинкт, така че няма място за притеснения. Жените намират своя начин да се справят с майчинството, колкото и трудно да е то.

Иначе няма как да не се запитаме дали ще се справим с промяната в живота ни, с непрекъснатата смяна на памперси, с кърменето, с недоспиването, с всички отговорности, които ще ни се струпат на главата, когато станем родители.

Повече по темата може да прочете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
до анонимния под мене, Недей да кълнеш чадо, защото може да ти се върне, а това което съм написал са въпроси които си ги задават доста жени в подобна и определана ситуация, аз не съм жена и няма как да ми минат такива мисли през главата, но познавам жени които са си задавали тези въпроси, и найстина си е за притеснение. На времето имаше само два телевизионни канала и се чатяха много книги, та точно там съм се сблъсквал с такива въпроси които си задават някои жени. Сега разбра ли крИтенЪ
2
4
 
12
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Страховете са няколко1- сега дали ще ме взема като разбере, че съм бременна!2- дали няма да разбере, че детето не е от него (за съпруга)3- дали сега наи-после ще се разведе и ще се ожени за мене!4- а има и такива който не се притесняват, и си викат колкото по рано родя 5 деца до 30 годишна възраст толкова повече социял ще ми дадат без да си мръдна мързеливия ***.5- има и още но нека някой друг да ги допълни.
1
3
 
13
 
! Отговори
Свинко, 47г. плешив преди 8 години
От мен нямат страх, защото знаят, че съм импотентен! Понеже никой не свири на мандолината и много недоволни остават! Естествено повече няма, но за сметка на това здраво душа смока и мажа плешивината с менмилх! И всичко става дискретно, но на мое име няма кръстени поне 7 деца! Просто е повече от ясно, че никой нормален не се казва Свинко!