Добър родител ли сте според зодията?

Какво казват зодиакалните знаци за възпитанието на децата
14 яну 2016 09:52, Теодора Драгоева
9
Добър родител ли сте според зодията?
Снимка: outnow.ch

Всеки родител обича децата си и се старае да ги възпита по най-добрия възможен начин. От друга страна, всяка майка и всеки баща си има свой собствен родителски стил, който неусетно следва.

Някои от нас са по-строги, взискателни и стриктни с децата си, други са по-лежерни и либерални, трети са свръх грижовни и властни, четвърти са леко отнесени и нехайни и т.н.

Стилът на всеки родител до голяма степен зависи от неговия зодиакален знак, който му влияе по редица начини, свързани с това как той се отнася с децата си.

Ето какво казва астрологията за вашия родителски стил:

Овен (21 март - 19 април):

Добрата новина е, че благодарение на огнената си природа, този знак е прекрасен родител, който прави всичко за доброто на детето си. Но тъй като Овен е агресивен знак, той може да влиза в спорове и конфликти със своите наследници и да има проблеми с общуването си с тях, особено докато те са в тийнейджърска възраст.

Телец (20 април - 20 май):

Някои казват, че Телците са най-добрите родители, защото са толкова стабилни, търпеливи и силни. Проблемът е, че те самите са егоисти, които обичат и се стремят към висок социален статус и затова рядко раждат повече от едно дете. Телците са материалисти и са склонни да презадоволяват с вещи и наследниците си, което е тяхна грешка.

Близнаци (21 май - 20 юни):

Тези хора имат силни становища по всички въпроси, което е добре за тях в ролята им на родители. Едно от качествата, с които Близнаците са известни, са техните постоянно променящи се настроения. Тъй като децата жадуват за последователност и стабилност, не забравяйте да запазите вашите емоционални промени в настроението, далеч от очите на наследниците си.

Рак (21 юни - 22 юли):
Семейството е всичко за жената от тази зодия. Тя е грижовна и се опитва да направи всичко по силите си, за да осигури топла и любяща среда за детето си. Проблемът е, че родителите от тази зодия имат склонност да се държат доста покровителствено. Освен това те се ужасяват от мисълта, че един ден птичето, че напусне гнездото.

Лъв (23 юли - 22 август):

Лъвовете са почти винаги най-готините бащи ли майки. Те обичат да се забавляват с малчуганите и си играят с тях. Понякога хората от тази зодия реагират прекалено ентусиазирано или твърде драматично на събитията покрай техните наследници, което всъщност ги натоварва. Ако сте Лъв, не забравяйте да оставяте детето си да бъде център на вниманието и не му отнемайте светлините на прожекторите.

Другите зодии можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Тъй като децата жадуват за последователност и стабилност, не забравяйте да запазите вашите емоционални промени в настроението, далеч от очите на наследниците си."Ами ако аз съм Близнаци и детето ми е Близнак дали то жадува за последователност и стабилност или на този отговор експертите обърнали внимание на зодиите на родителите, НО НЕ и на децата ще трябва да се напънат още......????????
4
0
 
3
 
! Отговори
Anon преди 8 години
Не знам аз дали съм добър родител според зодията, но авторът на статията не е добър журналист, независимо кога е роден. Стига сте пълнили главите на оскотелия народ с подобна шлака. ВИЕ сте отговорни за врачките, чалгата, Тотото и Цеко Чоков (или Чоко Цеков ли беше? :) )!
3
1
 
0
 
! Отговори
аз преди 8 години
До АнонименИ кое точно не е вярно ? Прочети за зодията си какви са характериситиките й, както и на твой близки хора и кажи че няма определена зависимост ?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обикновено информация, като тази, нищо повече от една забавна смешка. Често и хората, които ги пишат, акцентират върху положителните страни на собствения си зодиакален знак, като му приписват суперлативи. Като се види за кой има най- много такива в една подобна статия, можете да си направите извода и горе- долу в кое време на годината е роден авторът.
1
8
 
0
 
! Отговори
az преди 8 години
до 1: Еми явно теб трябва да слушаме, ти имаш знания за всичко. Дали си в 21 ви век или в 30 - всичко е свързано. Това че в учебниците не го пише, не значи че си прав