Как да спечелите родителите на половинката си

6 начина
14 яну 2016 19:52, Теодора Драгоева
6
Как да спечелите родителите на половинката си
Снимка: outnow.ch

Един от най-напрегнатите моменти в младите връзки е запознанството с родителите. Дамите са особено притеснителни и буквално в криза преди важния момент, тъй като желаят да се представят в най-добра светлина и да спечелят одобрението на потенциалните си свекър и свекърва. Това не е особено трудно, ако те са разумни и модерни хора и по-добре запазете спокойствие. Достатъчно е да бъдете умерена, деликатна и най-вече себе си.

Ето и шест съвета, с които ще ги накарате да ви заобичат мигновено:

1. Облечете се подходящо
„По дрехите посрещат...“ – първото впечатление е много важно, а то до голяма степен зависи от вида ви. Оставете балните и дискотечни рокли у дома и заложете на нещо семпло, комфортно и стилно. Не смесвайте много и ярки цветове и не показвайте плът. Все пак не искате да ви вземат за несериозно момиче с леко поведение.

2. Занесете малък подарък
На гости не се ходи с празни ръце. Не е нужно да купувате букет на майка му, но малък сувенир за дома и кутия бонбони са напълно подходящи. Жестът ще покаже вашите добри намерения и възпитание.

3. Отидете подготвени
Мълчанието понякога е неловко, а родителите му вероятно също ще са леко притеснени от срещата ви. Другият вариант е да ви засипят с всякакви въпроси и е по-добре да бъдете подготвени. Бъдете искрени и премерени в обясненията. Направете комплимент за дома и трапезата и покажете заинтересованост към техния живот, като предварително сте разпитали любимия за нещата, които ги вълнуват.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
да преди 8 години
през онази работа ми е дали ще ме хареса, важното е че аз не я харесвам. Обчиам синът и и заради него търпя това чудовище! Иначе огромното ми желание е НИКОГА да не я познавах и да не я бях срещала.
2
0
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
4, ти сред тях ли си? Какво занимаваш хората с чужди истории? Или пиши за себе си или стига се прави на адвокат на дявола, от който даже грамче понятие нямаш. Ти обичана ли си?
1
0
 
1
 
! Отговори
Майките им? преди 8 години
О, едната още се надява момчето да я дари с внуче, втората хич я нямаше, беше се омела своевременно, третата пукна. Хм...май не можахме да се харесаме.