Той приема нашата връзка само като срещи за секс

Ева Кулева отговаря на въпросите на читателка
14 яну 2016 22:42, Михаела Лазарова
60
Той приема нашата връзка само като срещи за секс
Снимка: photl

Въпрос от читателка за рубриката на Az-jenata.bg -  "Какво те мъчи в любовта?"

Въпрос: Здравейте, виждам се с мъж вече повече от година, но той приема нашата връзка само като срещи за секс, а аз искам повече и му го казах. Поканих го да се пренесе при мен и неговият отговор беше „Ще се изпокараме на първата седмица!“ Замислям се дали да го чакам още или да приключа тези отношения?

Ева Кулева: Доколкото разбирам, в началото на връзката не сте говорили за това кой какви очаквания и желания има за развитието на отношенията ви. Препоръчвам такъв разговор за целта на връзката да се провежда още преди да се стигне до интимен контакт.

И ако има разминаване в желанията, изобщо да не се стига до секс. Във вашата ситуация, твоето поведение досега е казвало „Искам секс“. Действията говорят по-силно от думите. Да го имаш предвид следващия път. ;)
Ако той иска само секс, а ти искаш нещо повече, не разбирам защо изобщо продължаваш тези взаимоотношения. На всичкото отгоре го каниш той да се пренесе при теб?!

И след като той отказва, ти се чудиш дали да го чакаш още! Не знам на какво се надяваш и още колко искаш да чакаш.
Имай предвид, че за един мъж са достатъчни около 6 месеца, за да прецени дали иска да се ожени за приятелката си или не. При положение, че изобщо иска да се жени. И ако в рамките на 1 година не предложи брак, значи нещо не е наред в тези отношения.

 А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БенПрав си, но лошото е че това сатанинско поведение се смята за гордост, победа и радост и се издига в култ. Разбира се трябва да се питат хората предварително, но разбирайки за ниските им желания, излиза това, че трябва да седи години наред в самота, защото такова е възпитанието.И после защо жените не били женени рано. Ами как да стане това?Трети вид ли да си измислят. Виновно е възпитанието.
31
1
 
0
 
! Отговори
хм преди 8 години
44, забременя ли съпругата ти, докато я гушкаш или още се опитваш да се докажеш като мъж, извинявай големият е*, какъвто твърдиш, че си?Нормалните мъже и жени, които гушкат обичните си хора не пишат коментари във виртуални страници. Те нямат време да се занимават с безсмислени дискусии и да четат писаниците на ненормалниците! 45, ако става въпрос за мен, не си познал. Иначе се разсмях на образа, в който си ме вкарал. Против съм осиновяване на дете от жена, която няма мъж. Не съм тази.
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от голмо значение е и двамата да искат едно и също нещо.иначе е егоистично да губиш времето на другия човек.Жената може би иска семейство и деца,а този господин определено не иска нищо/освен женско тяло за ползване /като предмет един вид.
29
0
 
8
 
! Отговори
Кой каквото търси преди 8 години
Просто го зарежи такъв, не си губи времето с него и не съжалявай за него.Друг е въпросът, ако и ти искаш само секс. В такъв случай значи сте си паснали напълно.
28
1
 
3
 
! Отговори
Принцеса преди 8 години
До АнонименНе искам да започвам сутринта с лошо. Аз се опитах да установя контакт с нея, но тя реши, че от мен няма да спечели достатъчно пари и си намери начин да ме отреже, уж изтъквайки, че не можела да ми бъде полезна.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз тая жена я знам коя е - една самотна майка която си гледа осиновеното дете с по-голяма уставност, настървеност и отдаденост отколкото ако беше нейно. И за да запълни всички останали празнини в скучния си живот се е отдала на кариеризъм и службогонство и мачкане на подчинените си до такава степен, че вече губи връзка с реалността и изглежда гротескно и пълно куку. Жено да кажа ли коя си къде и какво работиш за да могат да ти се полюбуват тези които искат?
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе недоклатници дол.ни, напълно оспамихте форума с тъ.пите си разсъждения. Ходете си изяснявайте тезите някъсе другаде. Отдалече ви личи колко сте ялови и сдухани.
25
0
 
4
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До 48 vКакто вече се писа проблемът е в неизяснените позиции и виждания между тях двамата. Това трябва да се обсъди отначало. Друг проблем е че се стоварват мъжете в един кюп, не бива така. Мъжете не са животни които реагират по един и същ начин. Има мъже има и друг тип мъже. Повечето от съвременното сатанизирано общество искат неангажиращи връзки и са си едни курв***ри. Затова преди да се започва връзка е необходимо да се поговори да се види съвпадат ли очакванията и на двамата. Лека нощ
24
0
 
2
 
! Отговори
до потърсила съвет преди 8 години
Разбирам те. затова мисля, че няма смисъл да търсиш мнения. Ти знаеш най/добре какво да правиш. Просто поеми отговорност за решенията си, каквито и да са и да носят те. Никой не знае дали е лошо или добро, защото такова няма. И за секс ,и за любов са нужни двама, не един. При секса профитират и двата пола. Любовта и обичта е вече друго измерение. От разказаното от теб, изглежда, че той няма сериозни намерения. Но те разбирам-и аз постъпвах като теб. И все търсих мнения. И въпреки това правех
23
2
 
3
 
! Отговори
v преди 8 години
До БенЗащо веднъж не обвини мъжката страна, че прави грях, а обвиняваш, само жената? Възпитавайте и мъжката страна! Не оставяйте жените сами да се защитават срещу тях. И това с последния влак пак е свързано с поведението на мъжете. Ако 90% не искат сериозни връзки, жените са принудени или да търпят отвратително отношение или ако имат нечовешка сила и Божия подкрепа да извършат подвиг и да станат светици въздържайки се напълно.
22
2
 
5
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Много се надявам да нямаш манталитет на пр0ститутка1 която гледа финансиите на мъжа и какво той може да и осигури а да обичаш самия мъж и компанията му. За съжаление виждам много жени с такъв манталитет който може да се нарече и отношения шугар дади и шугаг бейби или златотърсачка. Аз лично не бих желал такава жена до себе си, защото тя няма да обича мен а ще се интересува от това което мога да и осигуря. Ако нещата не се развиват както тя очаква, тя ще предаде семейството ни и ще ме напусне.
21
1
 
6
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Та съвета ми е да кажеш на твоя любовник, че желаеш дом и семейство и не искаш да живееш повече така. Ако искаш в близко бъдеще деца трябва да му го кажеш и да се разберете за това. Той трябва да се съгласи без да дава уклончиви отговори. Ако не можете да постигнете съгласие и той желае да те използва само за *** предполагам можеш да потърсиш друг. Съветвам те да забравиш всякакво високомерие причинено от намазване с грим и да бъдеш честна и открита и в началото да изясниш какво очакваш.
20
2
 
9
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Нека дам съвет на нещастното момиче което се обръща към госпожа/госпожица *** Кулева. Слушай момиче, не знам каква ти е възрастта може би биологичния ти часовник вече тиктака и повечето яйцеклетки са паднали в долната половина на пясъчния часовник? Една от трагедиите на днешното сатанизирано общество е че жените си мислят че могат да курварстват а като станат на 30г да създават семейство само за да разберат, че вече са изпуснали влака и желаещи да се качат няма.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До знайкоъъ драги в БГ има и други хора освен няккаква с тиретата :))много знаеш нещо ,за проверка я питай нея ./двамата ако си пишете редовно /...Гъ*вете трябва се назовават с истинските и м имена,тарикати които се правят на велики плеибои /коврари п о бг/нямат много фенки /Що ли -щото така:)Ползвачите биват ползвани.най ествественото нещо в природата.ползвай г*з ,ненагажиращо и безплатно -много порно става ,кофти порно.реалността не е филм.:)За1 година достатъчно ползване е имал споменатия
18
2
 
3
 
! Отговори
v преди 8 години
След като родителите,медиите и обществото възпитават мъжете да сменят(блудстват) с жените и дори да го смятат за добро- на 100% е ясно че ни очакват психически тормоз, изнудвания,принуди,заигравания в несериозни връзки и насилвания.Добрите примери ще са правило, а лошите изключение.И няма да им са виновни жените(дъщерите),че трябва все някой да ги защитава от тези,които обществото само е моделирало.И няма и жените да вършат разврат на пук,защото преди само тях ги наказвали за това.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Вот дю ФакТой "класния" скоро няма да се покаже щото вчера загуби 720 лв. Това му е заплатата за един месец. Сега ще ги гладува щото е хай левъл
16
2
 
0
 
! Отговори
хм преди 8 години
лека ви нощ.
15
2
 
6
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До хмПочти сигурен съм че ти пишеше по ника --- Стига вече с тази омраза към мъжете, тази феминистична ненавист, високомерие и циничност. Мирогледа ти е изкривен. Как ще общуваш с някой мъж нормално ако се държиш така с хората? Що се отнася до статията горе и отговора на *** Кулева имам голямото подозрение, че е изплагиатствала отговора за взаимното изясняване на приоритетите в още в началото на връзката от мен защото аз това го писах в миналата нейна статия в която тя даваше неуместни съвети.
14
5
 
1
 
! Отговори
хм преди 8 години
28, абе психолозе небрано, това за хвалба ли е? Ще си поръчаш някой мъж под наем. Чиста работа. Професионалисти. Хем различен всеки път, хем няма да се занимаваш с някакъв, с който си въобразяваш, че имаш връзка, а всъщност имаш едно нищо.
13
2
 
1
 
! Отговори
хм преди 8 години
26, да бе, помня, вчера го написа. Написах ти, че за минута забравих,че го написа вчера. Не ми пука, споко. Дръж си го там и не се занимавай с мъжемразки и квото там си измислиш за мен. Слабо ме интересуват твоите знания незнайни които така и не ги прочетох.