Как страдат зодиакалните знаци?

За емоционалните Близнаци мъката понякога може да бъде разрушителна
15 яну 2016 12:18, Михаела Лазарова
14
Как страдат зодиакалните знаци?
Снимка: freeimages

Според астрологията, зодиакалният знак, под който сме родени, донякъде е определящ не само за нашия характер, избори, които правим, мотивация и поведение в любовта, но и за това как преживяваме трудните моменти.

Страданието е непосилно за много хора, които се нуждаят от месеци, дори години, за да го превъзмогнат. Други пък го превъзмогват по-лесно. Как страдат различните зодии? Вижте повече.

Овен – Представителите на зодия Овен са импулсивни. Когато страдат заради любов или друго разочарование, биват заслепени от гняв и емоциите им нарушават ежедневния им ритъм. Губят ентусиазъм и им трябват дни и дори седмици, за да могат отново да продължат с гордо вдигната глава.

Телец – Страдащият Телец остава сам със себе си. Той се изолира, губи търпение за всичко, рядко споделя мъката си и губи цялата си енергия и желание за постигане на целите. Често го спохожда и усещането, че е сам срещу големия свят.

Близнаци – За емоционалните Близнаци мъката понякога може да бъде разрушителна. Те винаги премислят и анализират преживени ситуации отново и отново. Тъй като имат голяма непоносимост към мъката, винаги се стремят да изплачат на близки това, което ги мъчи. Понякога емоциите им са толкова силни, че са готови на грешки, само и само да защитят честта си.

Рак – Раците, които са още по-емоционални от Близнаците и може би са най-голямата експлозия от емоции в зодиака, преживяват трудно разочарованията. Тяхната мъка е склонна да залее и близките им, просто защото Раците са свикнали винаги да бъдат в центъра на вниманието. Безсъние, гадене, липса на апетит са само част от неразположенията, които изпитват, когато страдат за някого или нещо.

Повече по темата може да прочете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Девата не страда понеже има хладен и прозорлив ум и не е мазохист по природа.Девата никога не завижда,не злобее защото е над нещата и ако техния смях,остър и хаплив език се тълкуват така нещо ви е сбъркано в главата.Девата е болезнено откровена и за лъжци,крадци и правещи хороскопи от невежи е като "бич божи" !!! пишете колко страдат девите,лъвовете,мисирките,свраките и така промивате мозъци и ви мързи да работите и търсите лекото и меко.Ела да видиш колко страдам и повече глупости няма да пише
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БубаТози факт за мтел е отдавна известен.Просто в държавата няма орган, независим, който да свие сърмите на тия наглеци.Колкото за страданията - всяка сълзица и тъжен момент се заплащат по-късно. Просто живейте така, както ви харесва.
10
3
 
1
 
! Отговори
Буба преди 8 години
Та идеята ми е не страдайте а наказвайте лошите които ви причиняват мъка и страдания, отмъщението е много сладко :-) тази от мтел ще я издам но незнам кога, нека сега да се радва на ивота и като разбера че има проблеми и е трудно тогава когато е най слаба и най в нужда тогава ще я издам :-)
9
4
 
2
 
! Отговори
Буба преди 8 години
Номера е че тези проверки на номера се записват в лог фаиловете на компютърната система на мтел и ако я издам много лесно ще я хванат а това е за криминално деяние и за затвор! А ви споменах че 30% от call центара на мтел (дето е на улица Кукуш 1 близо до захарна фабрика и Сименс) вършата такива неща за мафията основно и имат много платени поръчки от външни хора, мазалото е пълно. мене тази ме е следяла около 2 години, и тя ми навреди много навремето но аз знам от нейните че тя още върши това
8
4
 
2
 
! Отговори
Буба преди 8 години
Та защо ви пиша това за мтел служителите, защото аз познавам една, която работи още там и върши такива мръсни номерца, тя лично ми сее хвалила и аз съм била свидетелка на поръчки за следене от баща и и един психолог от криминалната полиция в софия. Тя ползва системата на мтел да прави проверки на даден номер, адреса към номера имената на човека, с кой говори по кое време и до + - 200м къде се енамирал или се намира по време на разховора както и за хоечрата с който говори ако също са към мтел
7
4
 
1
 
! Отговори
Буба преди 8 години
Аз съм близнаци и се научих да не страдам, напротив отмъщавам жестоко или казвам че ще им отмъстя и бавя наказание. Само Бог ме спира да си развихря отмъститвлния потенциал. Всеки има брутални издънки всеки *** и злоупотребява със служебно положение и аз знам това и им знам издънките! Например в Call центара на мтел 30% от служителите използват ситемата там да следят половинките или други хора и извършват "услуги" за приятели и роднини да следят и събират данни за други хора имащи мтел телефон
6
2
 
8
 
! Отговори
-- преди 8 години
Никой не е застрахован да попадне на подобни хора, но ако направите компромис със себе си и с вашите виждания и усещания за това,как е правилно Човек да се държи с Човека, тогава вие може да преглътнете, но тези, които ще страдат ще бъдат със сигурност или вашите деца или онези, които са били с вас, заради това, че сте били силни, добри и чисти. Човеци! Бъдете! Не допускайте вампири в живота си! Стойте високо и не забравяйте кой сте независимо какво ви твърдят. Те рано или късно ще се разкарат.
5
2
 
9
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
В допълнение искам само да включа това да не допускате в живота си хора, които:- ви обиждат, за да проверят силата на любовта ви- почват да се лигавят с вас, защото смятат, че простащината е нещо, което вие бихте толелирали- удрят ви, защото в някакъв момент са преценили, че е време да покажат истинската си кожица- играят ви игрички, в които ви лъжат, използват и нараняват, просто защото сте по-добър от тях, а те под маската на любоФ не могат да търпят по-силни, по-добри и по-чисти създания.
4
3
 
5
 
! Отговори
Една лъвица преди 8 години
Мечтайте, но имайте реални цели.Обичайте, но бъдете и малко егоисти.Уважавайте себе си и не позволявайте да ви унижават.Не спирайте да се учите, опознавате, пътувате, работите-бъдете активни, развивайте се.Наслаждавайте се всеки ден на всичко красиво-усмивка на дете, цвете, птиче, мил жест, вкусна храна, правете любов и добро.
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зодия близнаци съм, описали са доста точно депресивните ми състояния.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да стигнеш до положение, в което да се почувстваш малоценен, ненужен, отхвърлен, празен, необичан, непризнат, неоценен, без качества, без надежда, без бъдеще, да се вкарате в реалност, в която вие сте НЕЩАСТЕН, а онзи обект, който се използвали, за да си набиете нещастието е ЩАСТЛИВ и изобЩО не му пука за вас или за вашите призиви за помощ, сълзи, лазения, болки. Е, колко да ти пука за подобни? Николко. Отърсвайте се бързо от заблудите си, че сте обичан. Боли ли-обич там няма! Лесна проверка е!
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страданията, мъките и драмите се получават от твърде голямата фантазия и интерпретации на ситуации които си самосъздавате. Обикновено нещата изобщо не са толкова драматични и никой човек не заслужава да страдате или да се самоизмъчвате заради негово поведение, думи, бездействия или всякакви простотии. Понякога човек има нужда да е слаб, да плаче да намира отговори за провалите си емоционални и това се възприема като страдание. Всичко минава и като отмине разбирате, че е било напразно.