Най-честите грешки в секса

Тичате към банята веднага след секс
15 яну 2016 23:00, Михаела Лазарова
30
Най-честите грешки в секса
Снимка: outnow.ch

Когато мислим за секс, го правим преди преживяването да се случи. По време на секс мислим за това как да си доставим удоволствие и как да накараме партньора си да изпита онова, което искрено искаме да му дарим – върховната наслада.

Но какво се случва след секс? Много хора не се замислят за това какво правят след това, защото го правят подсъзнателно. Но вярвате или не, след секс можем да допуснем немалко грешки. Кои са най-често срещаните от тях?

Заспивате моментално

Вярно е, че срещу съня човек е почти безсилен, но да заспите минути след като сте приключили си е направо обидно за партньора. Да не говорим, че при някои се случва още докато не са свършили.

Тичате към банята веднага след секс

Какво – да не би да сте се изцапали с нещо гадно? Не правете това, поне не и веднага след като приключите с ласките. Какво би си помислил партньорът ви, как би се почувствал, ако види как моментално искате да измиете неговото присъствие от кожата си?

Бързането към душа е една от най-големите грешки след секс, която може да накара партньора ви да се откаже от секса с вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Xaxa., написалия статията дали някога е правил сех?
4
2
 
1
 
! Отговори
nai-chestata grehska преди 8 години
e tova da chetesh statii za sexa.
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога не тичам към банята! Избърсвам го в пердето, завивам се и заспивам!
2
2
 
24
 
! Отговори
И още преди 8 години
Веднага щом любимият се отпусне, току що приключил и блажено притворил очи, вие с ентусиазъм продължавате кавгата, която не сте успели да довършите вчера. Говорите като картечница, със скандалджийски тон и настоявате той веднага да ви отговори!Ако правите така, знайте, че постъпвате досущ като онази млечна крава, която изчаква доячката да я издои докрай, после си вдига опашката и самодоволно пуска в кофата с млякото и съдържанието на дебелото си черво.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бат Минкоооу сподели си експертното мнение