Любовен хороскоп за 18-24 януари 2016-а

Необвързаните Лъвове имат потенциал да започнат офис романтика
18 яну 2016 10:44, Михаела Лазарова
2
Любовен хороскоп за 18-24 януари 2016-а
Снимка: freeimages

Седмицата ще бъде интересна в любовен план. Венера и Юпитер ще помогнат на представителите на различните зодиакални знаци да преоткрият любовта. От друга страна пълнолунието може да ги накара да бъдат малко по-чувствителни или да забави някои любовни събития. Вижте любовната прогноза и за вашата зодия.

Овен
Пълнолунието във вашия сектор на романтиката ще доведе до повратна точка в любовния ви живот. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, ще усетите, че изпитвате нещо повече от желание за секс към партньора си. Обвързаните представители на зодията може да се замислят върху това дали половинката им дава нужното в любовта или не.

Телец
Ще почувствате силата на любовта през тази седмица по най-поразителен начин. Вашата половинка ще ви помогне да сбъднете някои от поставените ви цели. Ако все още се съмнявате в себе си, време е да погледнете положително на нещата, защото любимият човек ще ви даде цялата си подкрепа.

Близнаци
Комуникацията с половинката ще бъде много по-лесна през тази седмица. Ще осъзнаете, че е време да останете верни на чувствата си и че е време да ги изразите. Също така, от събота до 16 февруари, при вашата половинка ще има положителна промяна във финансите, което ще внесе във връзката ви още повече хармония.

Рак
Вашата половинка ще ви накара да се почувствате много по-значими през тази седмица. Като начало тя или той ще ви демонстрира много повече доверие, отговорност към вас и благодарност за това, което правите за него или нея. Ако имате планове да предприемете по-сериозни стъпки, от събота до 16 февруари звездите ще ви помогнат да осъществите това.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари