Думи, които всяка жена иска да чуе от партньора си

Едни от тях: "Ти си единствената жена в живота ми!"
22 яну 2016 23:00, Михаела Лазарова
15
Думи, които всяка жена иска да чуе от партньора си
Снимка:Reuters

Жените обичат да чуват с ушите си мислите и чувствата на своите половинки. Комплиментите са приятни за всяка жена и надали и най-коравосърдечната би могла да отрече това.

Има неща, които всяка обичана от своя партньор жена би искала да чуе. Кои са те?

"Изглеждаш прекрасно!"

Нима не би ви станало приятно, ако чуете, че мъжът ви обожава външния ви вид?! Разбира се, че да. Дрехите, начинът, по който те стоят на тялото ви, косата ви, гримът – всичко заслужава внимание от мъжка страна и когато получим одобрение и похвала, ние летим!

"Ти си единствената жена в живота ми!"

Дори да не сте първата, вероятно бихте се радвали да сте единствената и дай боже последната. Това признание е повече от приятно за женското ухо. Дори да го знаем, винаги е хубаво да го чуем с ушите си.

"Страхотна си в леглото!"

Любовта на мъжа минава през стомаха и през... леглото. Ако получите шестица между чаршафите, значи сте завладели сърцето и ума му трайно. Не всеки мъж прави комплименти за женските таланти в леглото, но ако получите такъв, вероятно силно сте го запленили и трябва да се радвате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Клуни прилича на Стефан Данаилов на тази снимка
7
0
 
1
 
! Отговори
Имани преди 8 години
Роэата е най-могъщото цвете в любовната магия, твърдят вещи в эанаята:-)))!!!
6
4
 
13
 
! Отговори
валентина преди 8 години
ако говорим за момиче,да,иска да ги чуе,но ако говорим за жена,то жената е уверена в себе си,нямам нужда някой да ми казва колко съм красива и т.н,жената иска да чува-каквото и да става ще съм и съм до теб,ще се справим!
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Думите са.Много си хубава и умна. Колко пари ще ти трябват за днес?За да ти дам.Ако искаш да ти дам и за утре.А джипа си ударила, не се притеснявай и без това е добре да купим нов.Престани да мик скачаш така и да ме целуваш.Знам че ме обичаш.Ето ти и кредитната ми карта, ако ти свърши кеша.
4
6
 
17
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
До 7; Напълно съм съгласен с теб всичко което си написал е вярно,с една дума да заживееш с нейните проблеми и с проблемите на цялата им рода факт.
3
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ви кажа ли какво ДНЕШНИТЕ жени искат да чуят от партньора си?Искат да чуят, че ще ги обичате с когото и да си легнат! И че нямате нищо против да спят с много мъже и после пак при вас да дойдат. Искат да чуват, че сте имотен и благосъстоятелен. Искат да чуват, че сте повишен в работата. Или че поне са ви вдигнали заплатата. Искат да чуват, че са красиви. И че са много умни. Искат да чуват, че нямате нищо против ако готвите само вие, чистите само вие и гледате децата само вие мъжете...
2
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жената е ***, алчно и егоистично същество. Всяка иска да обсеби надарения и талантлив мъжки индивид (носителят на качествени гени) и да го направи само нейн. Затова и иска да чува тези клишета - от алчност и най-вече от нечовешки егоизъм. Ама умните мъже си ги будалкаме, на всяка казваме вълшебните слова и си ги туряме на к..а. Продължаваме напред.
1
10
 
17
 
! Отговори
Спец преди 8 години
Един истински и достоен мъж,винаги се отнася и подкрепя жената до него в всичко.Винаги се държи с нея откровенно и без да и говори против близките и приятелите!