Kак зодиите борят стреса? Дзен практики

Според астролозите, зодията на човек оформя личността
22 яну 2016 08:44, Теодора Драгоева
6
Kак зодиите борят стреса? Дзен практики
Снимка: harpersbazaar.com

Според астролозите, зодията на човек до голяма степен оформя неговата личност. Това означава, че вашият зодиакален знак може да ви подскаже кой е най-добрият начин за облекчаване на стреса.

Ние всички водим стресиращ начин на живот, жонглирайки с работа, деца, взаимоотношения, различни грижи и отговорности.

Когато напрежението ви стане твърде много, вие трябва да намирате начини да се освобождавате от него. Ако се чудите кой е най-добрият вариант за вас – то вижте какво казва астрологията по темата:

Овен

Ако това е вашият знак, вие сте свикнали да се пренатоварвате с ангажименти всеки ден. Това което ви трябва от време на време, за да се отпуснете е, да прекарате един ден без да правите абсолютно нищо. Гледайте любимите си телевизионни предавания, четете списания и си лежете.

Телец

Хората от този зодиакален знак са склонни да се фиксират твърде много върху нещата и не могат да се справят с провалите си. По този начин те натоварват доста психиката си и стават нервни и напрегнати като поведение. Тези хора трябва да се научат да гледат на нещата по-отгоре, да разберат, че нищо не е на живот и смърт и че в бъдеще ще имат много нови възможности.

Близнаци

Близнаците са склонни да изключват ума си, когато стресът стане непосилен за плещите им, но забравят да обръщат внимание на тялото си. За тях най-добре е да се разтоварват чрез активен спорт от всякакъв тип.

Рак

Тези хора са склонни да таят чувствата и емоциите си, а това е пагубно. Те могат да залитнат към бутилката, когато стресът им стане в повече. Затова те трябва да се научат да медитират, за да държат нещата под контрол. Раците могат да се отърсят от напрежението и като помагат на другите с вид доброволческа работа.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
лъвица преди 8 години
Откога му казвам на моя Стрелец, че имам жизнено важна нужда от спа, а той само ме води по чукари, каманаци, гори и палатки.
4
0
 
3
 
! Отговори
добавка преди 8 години
За Везните-СПА с приятели е доста добро предложение, за Скорпионите-едно секс преживяване би им се отразило чудесно. Стрелците-на тях им дай да запрашат в планината, да заминат на екзотична дестинация,но ако нямат средства-и гледането на ,,Дисковъри''пътешествия ,би ги разтоварило.Козирозите-обичат да планират,да четат за успели личности ,да чоплят в градината-досега с земята ги разтоварва,Рибите-в задушевна атмосфера да си четат или на кино, Водолеите-карнавал,панаир, -не не сами-с приятели
3
0
 
4
 
! Отговори
добавка преди 8 години
Аз също практикувам астрология и ще ви кажа, че всъщност Овните повече залитат към бутилката и пристрастяващи практики-те трябва да спортуват-там са добри.Телеца-да рисува, Близнаците обожават да бърборят и трябва да излязат и да се видят с приятели, Лъва обича лукса-така че прибиваването в луксозна обстановка ще му повлияе положително,на Рака му е добра в къщи и заобиколен от семейството,ако излезе навън-нека да е фамилно,Девите обожават да поклюкарстват и за тях среща с приятели на тиха сбирка
2
0
 
6
 
! Отговори
прокто лог преди 8 години
Вие питате: Kак зодиите борят стреса?Ние отговаряме: Като си свалят гащите!
1
0
 
1
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
Аз разтоварвам стреса с бутилка люта рачия :)))