Движения, които пенисът му обича

Двойна игра с ръцете
23 яну 2016 23:00, Михаела Лазарова
34
Движения, които пенисът му обича
Снимка: Reuters

Любовната игра е тази, с която винаги искаме да доставим удоволствие на партньора си. Движенията с ръцете биха могли да бъдат грешни, правилни или такива, които ще влудят партньора ви. Споделяме няколко, които пенисът му обича.

Бавна игра

Когато искате да задоволите партньора си, вероятно бързате да поемете в ръце пениса му, за да може и скоро след това той да изпита силно удоволствие. Забавете темпото, поиграйте си с неговото търпение и повярвайте, че крайният резултат ще е едно зашеметяващо удоволствие за партньора ви.

Започнете с целувки, които бавно се спускат надолу. За тази игра е важно партньорът ви да е по бельо или още по-добре ако е с панталони, така играта ще бъде по-дълга. Бавно започнете да докосвате пениса му през материята. Не забравяйте, че вътрешната част на бедрата също е много чувствителна. 

Докосвайте тези места около минута-две. Неговото тяло ще ви покаже, че е силно възбудено. Сега е време да разкопчаете панталона му или да събуете бавно бельото му. Най-важното е всичко, което правите да е бавно и с чувство.

Игра с топки

Тестисите са изключително чувствителни на допир. Хубавото е, че в еротичната игра може да се възползвате от тази чувствителност. Докато докосвате с едната си ръка пениса му, плъзнете пръстите на другата ръка по тестисите му.

Започнете бавно и нежно да ги галите между пръстите си, като леко им окажете натиск. Когато ръката ви се движи чувствено нагоре-надолу по пениса му, накарайте партньора ви да настръхне, като прокарате много нежно нокти върху тестисите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
ew0 преди 7 години
До летящата вещицаsys sigurnost
9
0
 
6
 
! Отговори
Цървуля преди 8 години
Бе Бат Минко да не е лупкал Михаелчето
8
0
 
5
 
! Отговори
bros преди 8 години
Предната простотия за хламидирани пуберки отъ кака им Миши
7
1
 
13
 
! Отговори
д преди 8 години
къде е бате ни минко ергена? ;)
6
2
 
35
 
! Отговори
Ракията преди 8 години
Движенията с ръцете биха могли да бъдат грешни, правилни или такива, които ще влудят партньора ви.Влудявам се от удоволствие когато жената ми сипе РАКИЯ и ми донесе САЛАТАТА за този сезон трушията.Другите движения с ръката са неправилни особенно ако разлее от РАКИЯТА.
5
0
 
16
 
! Отговори
Скарлет преди 8 години
Жената може да иэглежда съблаэнително, дори само с един поглед и жест!!! Тениска, която едва прикрива очертанията на дупето, също привлича мъжкото внимание!!!
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук ли е страницата на Евстатиев?
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Михаела, ти си моят кумир.. ;))
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скоро ще минете границата.... :) и отивате към порно списание :)
1
5
 
16
 
! Отговори
летящата вещица преди 8 години
Започнете бавно и нежно да ги галите между пръстите си, като леко им окажете натиск.........................а ако стисна по-силно, дали на пениса ще му хареса?:))