Навици, които ви правят нещастни

От какво да се оттървете, за да бъдете щастливи
23 яну 2016 14:09, Михаела Лазарова
7
Навици, които ви правят нещастни
Снимка: outnow.ch

Пиенето на кафе сутрин, джогингът, четенето на любима литература и т. н. са все навици. Те присъстват в живота на всеки от нас. Създавайки добри навици, изграждаме себе си като личностите, които искаме да бъдем. Лошите навици са тези, които пречат на това да сме щастливи. Ето няколко, от които не се нуждаете.

Навикът да отдавате време, мисли и енергия за незначителни неща и хора.

Всичко това е съпроводено с голяма доза напрежение и стрес. Елиминирайте тези, които не заслужават вниманието ви и се концентрирайте върху скъпите за вас хора, които ви даряват с любов и разбиране.

Навикът да обръщате внимание на хорските приказки.

Не приемайте всичко със сърцето си. Няма как да промените мислите на хората за вас. Петър Дънов е казал: „Щом одумваш един човек, ти се свързваш с него и се де магнетизираш. Ти му правиш услуга, като говориш лошо за него – него го чистиш, а себе си мърсиш.“ Когато някой говори зад гърба ви, приемете го, че той цапа себе си, не вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обикновено никой човек няма проблем с това да определи кои навици го правят нещастен.Проблем да решат дали искат да бъдат щастливи.Да се оплакват че са нещастни не значи че искат да бъдат щастливи .Ако вземат това решение много бързо променят техните си навици които ги правят нещастни.Обаче ако не искат да бъдат щастливи каквито и неща да променят в всекидневието им няма начин да промениш отношението към щастието.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TOZ KOTYO BIX GO NAPRAVIL SHTASTLIVA OTSEKADE I NAI VECHE OTVATRE
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Четенето на тъпотии в днес.бг.
2
0
 
14
 
! Отговори
до gost преди 8 години
Научи българската граматика , селянин ***.
1
16
 
0
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Поредната глупост като оня де приказвал зад познатите си пред клиенти радев мили мои ти нормален лиси интересно мие женати и двете дъщери как л и ще се почустват ако се поставят на място от другата страна ти задавал ли си това сигорно не виж се огледаи се