Любовни мантри

„Онова, което ви очарова сега, може да ви вбесява в бъдеще“
24 яну 2016 16:43, Михаела Лазарова
4
Любовни мантри
Снимка: Reuters

Всеки иска да има до себе си човек, който да го обича и на когото да дава любов. Идеални взаимоотношения няма, но това не ни пречи да мечтаем за пълноценна интимност с партньор, който е идеалният за нас.

За да си помогнем в изграждането на здрава връзка и качествено партньорство с нашата половинка, трябва да си повтаряме определени мантри за любовта и връзката.

„Не си лягай ядосан!“

Случват се неразбирателства и скандали между двойките. Това е неизбежно. Важното е да не си лягате ядосани. Никога!

Още по-лошо е ако допуснете да си легнете ядосани и недоизказали всичко, което има да се казва. Така мозъкът ви не си почива качествено и на сутринта ставате отпаднали и замаяни. Нямате енергия, а и нямате желание нито да погледнете партньора си, нито да говорите с него.

Затова ако сте имали пререкание, винаги го доизчиствайте докрай преди да прегърнете възглавницата, защото негативната енергия руши не само здравето, но и връзката ви.

„Винаги поставяй половинката си на първо място!“

Звучи доста себеотрицателно и много хора ще си кажат „от къде на къде!“. Но така се научаваме да ценим мнението и чувствата на другия. Дори проникваме дълбоко в собствените си мисли и разбираме по-добре самите себе си.

Да поставяш човека до себе си на първо място не означава задължително да пренебрегваш себе си до краен предел. Това означава да проникнеш дълбоко в дебрите на взаимоотношенията си с този човек, за да ги направиш още по-пълноценни. Всеки има нужда от внимание.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бате Минко го признавам ако ми каже как да заложа на някой мач и изкарам някой леви ако каже тайната да се редят на опашка колежките да свирят на аррфатаи тогава го предлагам за Президент
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е Минку да се изкаже по въпроса?