Oбъркани и самотни сте след тежка раздяла?

Вижте какво трябва да знаете
24 яну 2016 23:00, Теодора Драгоева
10
Oбъркани и самотни сте след тежка раздяла?
Снимка: outnow.ch

Връзките са сложно нещо. Много хора умишлено ги избягват, а други страдат, защото така и не могат да намерят подходяща половинка.

След края на една връзка или в периода между две, човек често мисли за това какво е научил от досегашните си любови, какви поуки си е взел и какво иска от бъдещето. Много хора обаче остават объркани и самотни, особено след тежка раздяла. Точно в тези моменти човек трябва да е наясно с някои основни „любовни правила“.

Ето и кои са те:

1. Не съществува една-единствена сродна душа за вас.

Чувствате се в безизходица, защото току-що сте се разделили със сродната си душа? Поемете дълбоко въздух и не забравяйте, че в морето има много риби. През живота си човек може да срещне повече от една голяма любов. Една от целите на всяка връзка е да научи човек безусловно да дава и получава обич. Често обаче в отношенията между двама души винаги единият дава повече, отколкото взима. Не забравяйте, че всяка провалена връзка ви научава на нещо, което ще ви помогне да съградите истински отношения с правилния човек.

2. „Изчистете“ съзнанието си.

За да започнете всичко начисто, трябва да забравите за лошите си преживявания. Често деца на разведени родители несъзнателно следват именно техния модел. Не забравяйте, че всички връзки заслужават да получат равен старт, затова не бива да прехвърляте негативите от старата връзка върху новата. Винаги си взимайте поуки от неуспехите, но подхождайте добре. Иначе какъв е смисълът да започвате нещо, което самите вие обричате на неуспех?

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
10
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Мили момичета! Има една ключова дума - компромис. Консуматорското общество ни е научило, че винаги има по-добра и лъскава джаджа от тази, която сме закупили, и лесно захвърляме старата и купуваме нова. Това не е валидно за любовта. Там се разбира кой кой е в трудните моменти. Пичове - хич не се старайте да променяте жената до вас - основна грешка - няма да стане. И ако не ви свикне на оригването след бира или на *** в *** - оставете я да си бъде силна жена. Риба много!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще си завра шишето с ракия в *** и ще съм модерен патриот в крак с евроценностите
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БУТИЛКАТА НА МАСАТА И СМЕЛО В НЕТА НА РИБОЛОВ ЕСТЕСТВЕНО АКО НЕ СТЕ РЕШИЛИ ДА СТАВАТЕ СТАРА МОМА И ДА СИ КУПИТЕ КУЧЕ ДА ВИ РАЗХОЖДА.