Съвети за брака от майка на дъщеря

В брака няма "Това са моите пари"
24 яну 2016 11:27, Михаела Лазарова
10
Съвети за брака от майка на дъщеря
Снимка: photl

Докато се обърнете, вашето малко момиченце ще бъде голяма жена. През времето, в което расте ще й давате много ценни съвети за живота, докато същевременно учите нови неща от нея. Ще дойде и онзи момент, в който тя ще ви сподели, че е намерила половинката, с която иска да остарее.

Тогава вероятно ще се замислите дали е подготвена за тази стъпка и дали нещо не пропуснахте като съвет към нея. Тук са няколко ценни съвета за брака, които е добре да предадете на вашата дъщеря.

Мълчанието не разрешава проблема

В брака ще има много сложни ситуации, кризи, през които трябва да се премине. Често във взаимоотношенията единият или двамата партньори са склонни да премълчават това, което не им харесва.

За съжаление премълчаването никога не е добро решение. Научете вашата дъщеря, че комуникацията между партньорите е в основата на стабилната връзка.

Не всеки може да бъде мащеха

Когато мечтаем за перфектната връзка, смятаме че знаем кога и как ще срещнем половинката си, как ще се държим и какво ни очаква. Не бива да забравяме, че е възможно този човек да има деца от предишни връзки.

Готова ли е вашата дъщеря да бъде мащеха? Не бива да се забравя, че динамиката в отношенията между родителите почти винаги оказва някакво влияние върху новите им връзки.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГошуАми защото жена ти прави 3 пъти повече от теб, затова всичко се дели. :DЯ ела да видиш жена ми дето правя не 3 а 5 пъти повече от нея дали има мои-твои - всичко е едно. Ако тя обаче започне да прави повече не съм сигурен кво ще стане :)
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи термина моите пари да бъде заменен с фонд спешни случай
3
1
 
7
 
! Отговори
Муууууу преди 8 години
освен тези съвети Мишето моеже да вметне и статията на тема"Какви движенив обича пениса му"!
2
1
 
6
 
! Отговори
а преди 8 години
и ако имате една дърта свекърва с неизрязани криви мръсни нокти ,която не се къпе и подстригва и ползва ноктите си за търмък е направо...ужас
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
savetite sa za hora sas moral