Любовен хороскоп за 25-31 януари 2016

Необикновена седмица за обвързаните Водолеи
25 яну 2016 07:45, Михаела Лазарова
1
Любовен хороскоп за 25-31 януари 2016
Снимка: freeimages.com

Последната седмица на януари няма да премине без конфликти в сектора на любовта. Това донякъде се дължи на ретроградния Меркурий. Бъдете търпеливи, защото след средата на седмицата хармонията в любовта ще бъде факт. Ето какво ви очаква според зодиакалния ви знак.

Овен

Луната ще се движи през вашия сектор на партньорствата. Обикновено това е време, в което емоционалната връзка с вашата половинка става много по-дълбока. Възможно е да възникне ситуация, която да остави във вас усещането, че партньорът не ви подкрепя достатъчно във вашите начинания.

Телец

От понеделник до сряда Луната ще се движи през вашия сектор на истинската любов. Това ще ви накара да се чувствате хармонично с половинката ви, дори и да се намирате само в сексуална връзка. Също така в любовен план ще се радвате и на подкрепата на Меркурий. Очаквайте някаква ваша романтична мечта да се сбъдне.

Близнаци

За жалост, уважаеми Близнаци, вашата управляваща планета Меркурий няма да направи нищо през тази седмица, за да ви подкрепи в любовта. Възможни са проблеми в комуникацията с партньора, породени от финансов въпрос. Бъдете внимателни и не се оставяйте да ви манипулират.

Рак

Ако се намирате във връзка, през тази седмица се опитайте да бъдете по-деликатни и търпеливи към половинката си. Партньорът ви може лесно да се провокира и от най-малкото, така че направете всичко възможно да запазите спокойствие.

Дори и любимият ви човек да се опита да бъде водещ в този момент във връзката ви, не се опитвайте да вдигате кавга, защото само ще съжалявате. Вашата духовна връзка ще стане по-силна, затова се възползвайте максимално от нея.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Любовта е само едно...любопитство,повече или по-малко живо,съединено с...нагона,който природата ни е вложила в нас -да бдим за...запазване на рода.Джакомо Казанова