Как да плените трудно достъпната жена?

10 съвета как да свалите гарда ѝ
26 яну 2016 18:42, Теодора Драгоева
98
Как да плените трудно достъпната жена?
Снимка; outnow.ch

Ако сте заинтригуван от чаровна, артистична и общителна жена, която обаче изглежда твърде независима и трудно достъпна, то трябва да си измислите тактика.

Този тип жени наистина не свалят лесно гарда си, защото обикновено не искат да бъдат наранени, от някой който не заслужава страданието им.
Ето и няколко съвета как да впечатлите подобна, независима дама:

1. Взимайте решения.
 Не оставяйте винаги жената да прави плановете за вечеря или избора на филма, който ще гледате. Покажете ѝ, че и вие обичате да поемате контрола, а не да правите всичко с идеята да ѝ се харесате.

2. Бъдете креативни.
Независимите жени обикновено ценят изкуството и са любопитни по натура. За това се опитайте от време на време да правите нещата по по-различен начин. Не е нужно винаги да спазвате правилата и да действате по установения ред.

3. Не се колебайте.
Покажете на независимата жена, че можете да решавате проблеми, че не се колебаете дълго и че не се съгласявате с всичко - тя ще го оцени. Този тип жени харесват мъже, които оспорват мнението им.

4. Бъдете диво животно в леглото.
Независимите жени искат мъж, който да доминира и да ги изненадва в леглото. Ако сте такъв - тя ще бъде ваша.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
до Калоян, преди 8 години
Драго момче, това което се случва не е да ставаш циничен, нахален, непукист, а това, което се случва е да си спестиш изключително много време в безсмислено ухажване и мятане на белтъци към жена или момиче, която изобщо няма намерение да прави каквото и да е с теб. От тук те виждам как като си харесаш някоя, седиш и чакаш да се случи.... ъъм...взаимността, което най-вероятно в твоята глава значи: момичето да предприеме първата стъпка! Щот ти няма да я поканиш на кафе, нали? Ами ако откаже? УЖАС!
45
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
До ДжентълменНе такива трябва да са искрените отношения между мъж и жена. Това което се случва е извращение на нормалните отношения които трябва да се основават на искреност и топлота.
44
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
До ДжентълменАми ти си типичен пример за това което казах. Такъв човек става студен, нахален, циничен, непукист, който не му дреме за жените или чуствата им. Човек който за да се предпази от душевната болка на отхвърлянето е бронирал сърцето си в лед и е престанал да бъде човечен. Такъв човек както сам каза не му дреме за такива неща защото той вече презира жените и тяхното мнение за него няма никакво значение, това е част от бронята му с която омаловажава отхвърлянето.
43
0
 
0
 
! Отговори
до 59 преди 8 години
Не съм мъж и не съм психолог. просто си драскам, а иначе историите са си мои.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
охо, банче, значи!Ето така се потвърждава, че ключа се крие някъде из днескато и околностите!Така и истината ще си излезе - самичка.
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСпециални благодарности за коментара!Точно тази подсказка с "нимфоманките" ми липсваше!Така да се каже, ми отворихте очите за това, как някой, може да реагира, ако при първия си път сте му изглеждала опитна !!!???, а след това, едно проверяващо жълто писмо, попаднало в ръцете на ченгета, се е оказало решаващо за съдбата ви!Остана да изясним, колко са платили на голия *** за мръсната работа!Превъзпитатели-*** и болномозъчни!
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ха, ха!Т. нар. "Жена" е мъж, най-вероятно психолог-любител, ползващ истории, на други хора, снадаващ ги, преиначаващ ги и ползващ днес бг като трибуна, от която да превъзпитава непослушни и най вече "лаф да става".
39
0
 
1
 
! Отговори
до 46 преди 8 години
Шопъ, гордост или срам или каквито и да е емоции за нещо, което е останало в миналото не изпитвам. Като го пиша е все едно разказвам стар филм, който помниш. Свършил е, гледал си го вече.Не съжалявам за нищо. Калоян,не съм предлагала секс на мъже. Други предложения съм имала,които са свързани с риск от отхвърляне. Правила съм го. С цялата си "тъпотия", импулсност и мъжество. Смелост трябва. И лепило-да се залепиш после. Великите жени не са за ...криещи се в черупката си...охлюви :). Късмет!
38
0
 
1
 
! Отговори
До Калоян преди 8 години
Прочетох те. Доста неща мислех да напиша, но съм сигурна, че няма да успеем да се разберем, защото пишем, а не разговаряме. Ето само един пример ще ти дам. Не съм написала да попиташ жената колко пари иска за секс. Написах да я попиташ колко би "струвало". Цената може да не е пари. Затова написах, че от отговора на жената ще прецениш дали е за теб. Може да не си помисли, че й предлагаш пари. Ако те харесва веднага ще си проличи. Дълго писание би станало, а не ми се занимава сега.
37
0
 
6
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
хахахххаха "Бъдете диво животно в леглото." голям смях. Значи тя недостъпна, дет се вика квото й да й кажеш тя все е контра, не можеш да вържеш с нея 2 смислени изречения, тия за леглото ми говорят :D :D :D Тя не иска на кафе да излиза, ама за леглото няма проблем, нали? Хаххаха пропаднала статия, само драскачи тука :D :D :D Драскат ей тъй, колкото да имат некви статии. Големи съвети, ще се поуча от джурнaлистите в тоя сайт :D :D
36
3
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Човек с нравственост, добър човек не може да си позволи да бъде раняван сърдечно от всяка срещната и да получава не и отхвърляне защото такива рани мъчно зарастват и се лекуват трудно. Затова свестните мъже не откриват чуствата си пред жени и се пазят да се разкриват много. Това не е защото не са мъже а защото не са безсъвестни животни които да гледат на жените като на едно нищо, като на едни дупки. Сега разбра ли? Недей обвинява свестните мъже в страхливост задето щадят чуствата си.
35
1
 
5
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Ако някой се научи да приема отхвърлянето от жена като нещо обичайно, той се е превърнал в същество студено, цинично, което смята жените за нещо без стойност и за *** чието мнение няма значение. Такъв човек се е обезч0вечил, той е загубил човешкото в себе си. Познавам такива, отиват в баровете и зарибяват "б0клучета" с др0га после отиват на "терена" и правят оргии. Не така стоят нещата с човек който не е загубил човешкото в себе си и има нравственост.
34
2
 
6
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
До съвет от женаИскаш от мъжете да направят първата крачка и да се разкрият и да се оставят на милостта на капризите на някаква жена която не познават? Ти колко пъти си го правила това на мъж? Нито веднъж? Знаеш ли колко горчива е мъката от това да ти откажат дори при случайна свалка, усещането за отхвърляне е опустошително за душевното състояние на човек. Човек се изпълва с горчивина. Казваш да си достатъчно мъж да приемаш пораженията в живота и от жени?
33
2
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Само ако помисли всеки нормален човек да го направи ще му се завие свят от неудобство. Трябва да си много нагъл, да нямаш никакво уважение към другия пол и човека отсреща, да го третираш като б0клук и да си направо гаден тип за да се държиш така с хората. За съжаление такива хора успяват във връзките защото са нагли и изпитват презрение към другия пол. Колкото по *** и нагъл си толкова по-големи успехи в свалките защото те имат за "истински мъж". Да се връщам ли на примера с "бежанците"?
32
2
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
е показал и най-малък признак на интерес към тях! Това е двустранен процес, когато забележиш внимание от страна на някой когото харесваш трябва да го окуражиш по всякакъв начин да продължи иначе как да знае, че е на прав път? И понеже ти "страхливци майно ле" обвиняваш мъже че били страхливци задето не били питали направо за секс някоя която им харесва докато тя апатично стои те питам риторично - ти колко мъже си питала направо за секс и си им предложила да им платиш?
31
2
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Ако дебелащината, липсата на интелигентност и нахакаността са пример за "истински мъж" защо направо да не отвличаме жените и да правим с тях каквото искаме както навремето са отвличали булки? Ето ти още един пример за "истински мъж"! Абсолютно немислимо е жените да стоят апатично и да очакват някой мъж да им разкрива чуствата си само защото "той е мъж, той трябва да направи първата стъпка", те трябва да са част от процеса, трябва активно да показват одобрението си към този когото е харесват и
30
2
 
5
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
За мен е отвратителна дори мисълта да падам на колене пред някаква жена и "да се боря за любовта" което ти даваш за пример. Немислимо е да питам някаква непозната жена: "колко пари ска за да спи с мен"?!? Аз ще се почуствам дълбоко унизен ако задам такъв въпрос. Ами жената е женена, има деца, преживява загуба, шок или каквото и да е друго? Само *** и елементарен човек може да действа по такъв груб, нахален и дебелашки начин който явно се възприема от объркани женици като "мъжествен".
29
2
 
5
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
До "страхливци майно ле" "съвет от една жена" и другите никовеЗа мен такива неща които очакваш от "истинския мъж" са унизителни, немислими за който и да е човек с достойнство и отблъскващи! Колкото по-интелигентен е един човек и облагороден толкова по-малко нахакан и дързък е. Пример за обратното и според твоята представа за "истински мъж" са диваците емигранти които първо изнасилват, после питат. Ето ти дръзка, непочтителна *** която според твоите представи е идеала за "истински мъж".
28
4
 
0
 
! Отговори
От Мъж преди 8 години
До Страхливци Майно Ле!Харесва ми как разсъждаваш. Много болка си събрала, но пък си много точна в коментарите си.Истинските мъже са кът. Както и истинските жени. Желая ти щастие.
27
1
 
1
 
! Отговори
Страхливци Майно Ле! преди 8 години
Както и да е. Това не е мъка, която аз ще нося. Благодарение на този *** намерих най-голямата Обич. Нещо, което не мога да опиша с думи. Това обаче не е за дн...ес.бг. Това е за малкия принц. Сърцето. Душата. Всичкото ми. Спирам.