Как да плените трудно достъпната жена?

10 съвета как да свалите гарда ѝ
26 яну 2016 18:42, Теодора Драгоева
98
Как да плените трудно достъпната жена?
Снимка; outnow.ch

Ако сте заинтригуван от чаровна, артистична и общителна жена, която обаче изглежда твърде независима и трудно достъпна, то трябва да си измислите тактика.

Този тип жени наистина не свалят лесно гарда си, защото обикновено не искат да бъдат наранени, от някой който не заслужава страданието им.
Ето и няколко съвета как да впечатлите подобна, независима дама:

1. Взимайте решения.
 Не оставяйте винаги жената да прави плановете за вечеря или избора на филма, който ще гледате. Покажете ѝ, че и вие обичате да поемате контрола, а не да правите всичко с идеята да ѝ се харесате.

2. Бъдете креативни.
Независимите жени обикновено ценят изкуството и са любопитни по натура. За това се опитайте от време на време да правите нещата по по-различен начин. Не е нужно винаги да спазвате правилата и да действате по установения ред.

3. Не се колебайте.
Покажете на независимата жена, че можете да решавате проблеми, че не се колебаете дълго и че не се съгласявате с всичко - тя ще го оцени. Този тип жени харесват мъже, които оспорват мнението им.

4. Бъдете диво животно в леглото.
Независимите жени искат мъж, който да доминира и да ги изненадва в леглото. Ако сте такъв - тя ще бъде ваша.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Що се отнася до това дали трябва да си някого, то и аз се питам дали изобщо си струват усилията и неприятните моменти които може да изживее. Понякога човек е самотен, но има и други неща с които да се занимава. Не мога да дам еднозначен отговор на този въпрос.
65
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Лошите мъже са курварите1, те са анал0га на курвите2. Опитни свалячи, поради богатия си опит с много жени, но отвътре неистински, фалшиви, играене на игра, позьори и т.н. Имам такива познати. Най-лесно е така - играеш театър и се представяш за някой който не си и ако те обидят обиждат театралния образ а не теб защото това не си ти.Ако искаш разкажи ми от какво си се разболяла, ако не лека вечер.
64
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Както ти казах и преди в друга тема, съжалявам задето са те нагрубявали, присмивали, обиждали и наранявали. Аз знам, че такива душевни травми водят до огрубаване на човека и го споделих. Аз искам да избегна за себе си това огрубяване защото знам, че не води до нищо добро. Ти също си станала подобна на тези които са те нагрубявали по характер и използваш обиди и присмехулно отношение, разбираемо е - това е част от бронята с която човек се предпазва от нови сърдечни рани, но си прави лоша услуга.
63
0
 
0
 
! Отговори
Kaloyan преди 8 години
I da zapomnish ot men: niama loshi momcheta. Ima typi jeni, koito ne znaiat kak da pecheliat doverieto im. Losho momche ne e niakoi kuh e-ba4, koito izchezva. Loshite momcheta sa myje, koito kato vidiat sreshtu sebe si Jenata-Pi4 se dyrjat s neia s uvazhenie. S kurv-ite sa drugi. Imam opit. Vinagi se razbirame ot dve izrechenia.
62
0
 
0
 
! Отговори
Kaloyan преди 8 години
Aktovnata mi Jenska syshtnost, shtot nali trea da ima vzaimnost mi dokara slednoto:- bolest- zagubih pari- nagrubiavaha me- prismivaha mi se- smenih miastoto, kydeto jiveehE, niama kak veche tezi gornite da pozvolia da mi se sluchat, zaradi porednia tuflek. Ili shte me iska kakto traibva, kakto Myzh iska Jena ili vseki po pytia si. Onaia naivnica deto biah umria.
61
0
 
0
 
! Отговори
Kaloyan... преди 8 години
Az niama kak da byda poveche aktivna strana, zashtoto vseki pyt kogato sym bila sa me izpolzvali, lygali sa me i sa me izpliuvali. Niama kak da si go pozvolia poveche. Priela sym, che shtom sym se rodila v tialo na Jena ili shte sreshtna Myzh, koito da e aktiven ili ako triabva shte ostana sama. Ne mi e problem. Omryzna mi ot bokluci myzhe, narechi go, che niamam veche niakakvo doverie na sebe si za izbora, koito pravia. Zatova niama kak az Jenata da stana Myzh I da sym aktivna samo I samo niakoi pluzhek da e do men. Moga I bez nego.
60
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Моят проблем е че като подхождам честно и открито и ми вкарат ножа както казваш ме заболява и тази душевна болка ме кара да си по-предпазлив и на дистанция следващия път. И това отношение се третира от такива с твоето мислене като нерешителност а то е просто предпазване. "Най-много пази сърцето, защото там са изворите на живота" Мисля че тази система на фалш, преструвки, игра, лицемерие, изневери, курварство и подобни ни причинява голямо нещастие защото човек може да е щастлив само ако е искрен
59
0
 
1
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Затова предпочиташ да обвиняваш чистосърдечните мъже в нерешителност, вместо да изразиш съпричастност към тях и да бъдеш активна страна в отношенията а не да се виждаш като награда която трябва да бъде завоювана или стока с цена на нея. Това те вкарва в параграф 22 откъдето няма измъкване без разчупване на стереотипите. Ако искаш качествени отношения трябва и ти да си активна страна а не да седиш отстрани и да преценяваш и анализираш, ако чакаш на курварите ще бъдеш използвана от тези ***.
58
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Виждам че проблема ти се състои в следното-ти от една страна предпочиташ да се чустваш като плячка гонена от ловец, като цел на флиртуване от нахакани лоши момчета обаче после очакваш от тези некачествени, фалшиви хора да са искрени с теб и да се получи нещо истинско без да си даваш сметка, че всичките им заучени фрази и нахално поведение са средство за получаване на секс и нищо повече. От друга страна ти презираш и си надменна към добрите момчета/мъже защото не подхождат към теб като курварите.
57
0
 
1
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
До 76, 77, 78Естествено че съм канил, най-добрия начин е когато е взаимно ти направиш стъпка, после тя ти-тя и така. Ножа са ми го забивали много пъти, но пак не намирам огрубяването на характера за решение. Виждам че ти очакваш от мъжа да действа а ти да стоиш като страничен наблюдател и дори си изпуснала страхотен шанс заради надменност. Нахални свалячи има много и очевидно ти изявяваш предпочитания към такива, тези хора ще те манипулират, използват и захвърлят а ти ще страдаш.
56
0
 
1
 
! Отговори
до 75 преди 8 години
Това се опитвам да ти обясня. Ако ти като момче или мъж, нямаш куража да поканиш на среща, момиче, което харесваш и разчиташ, че тя безконечно ще те насърчава и в един момент ще те покани у тях или пък тя ще те кани на срещи и това ще бъде символ на интереса й.... извинявай, ама това не е мъжко. Не ми отговори на въпроса за това дали си канил момиче, което харесваш на среща? С риск да ти откаже? Съмнявам се много. Много се съмнявам.
55
0
 
1
 
! Отговори
до 75 преди 8 години
или ако се появи нож, да не допускаш да се натика достатъчно дълбоко, че да се чудиш после как да се оправяш, защото там вече ще си напълно сам. Гарантирам ти го. Иначе вярвай си в любовта или в каквото си го наричаш. Малко ми напомняш на един мой познат, с който смятам, че имахме силно привличане. Нежни думички, естествено привличане, насърчаване и бляла, точно каквото ти описваш. Нещата не се получиха, защото той не направи крачка. Е, аз пък си казах, че няма да го каня на среща и да унижавам.
54
0
 
1
 
! Отговори
до 75 преди 8 години
"и да иска направо и без заобикалки задоволяване на нуждите си?"Нищо не си разбрал от това, което ти написах. Желая ти успех. Когато попаднеш два три пъти в ситуация, в която си честен, открит, отворен и всичките ти там нежности и баш, когато си най-слаб и очакваш подкрепа, ЗАЩОТО СИ СЕ ДОВЕРИЛ и като ти забият ножа, тогава пак ела и пиши как да е удачно да подхождаш към тези, от които очакваш да те открият под розовия ти буркан. Аз просто се опитах да ти обясня как да си спестиш ножа.
53
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
До 68Това може и да те предпази донякъде от следваща душевна рана, но по този начин огрубяваш и се отдалечаваш от това което всички искаме - любов а не просто секс. Ако нещата опираха просто до секс и до питане то остатъчно е да изпиеш няколко чаши алкохол за да ти паднат задръжките да не отваряме дума за по-силни вещества. Но може би аз съм наивник живеещ в розов буркан който бързо трябва да огрубее за да не се смущава от нищо и да иска направо и без заобикалки задоволяване на нуждите си?
52
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Ако всичко опира до секса защо има толкова много разпадащи се семейства и деца с един родител, защо европейските нации намаляват и изчезват? Може би заради опростачването на отношенията мъже-жени.До 68Ти самата признаваш че си наранена от сърдечна болка вследствие на чуства и твоето решение е предлагане и купуване на секс като на пазар. Аз не мисля така, това е отново начин човек да се предпази от душевна болка като опростява нещата и изгражда около себе си стена от непукизъм като лед.
51
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Наивен ли съм да очаквам едва връзка да е изградена върху взаимност, доверие и любов а не върху игрички, номерца и бърз секс? Наивно ли е и наистина ли е равносилно да живееш под розов буркан да искаш отношения които да се развиват и да стават по-силни и искрени с течение на времето вместо да се разпадат?Щом честния и прям човек е подиграван като живеещ в розов буркан наивник а арогантния и дебелокож наглец издиган за "истински мъж" какво право ще имате после да се оплаквате от случващото ви се?
50
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
До 66, 67, 69 и така натътъкДобре подигравай ми се, няма проблеми. Можеш да ме наречеш романтичен, но не ми харесва това механизиране на отношенията между мъже-жени и всичко да опира до бързия секс. За мен искрените чуства между двамата са двигателя който сплотява и прави една връзка значима. Може и да съм сложил розовите очила, но така го чуствам и ако подходиш по такъв начин и бъдеш отхвърлен те боли. Ако нещата опират само до секс има много други начини, средства и услуги. Не е за мен!
49
0
 
0
 
! Отговори
до 68 преди 8 години
Калоян твърди, че нещата ставали естествено и взаимно. Единственото, което става естествено и взаимно при фантазиращите хора е това, че се набутват в собствени нереални филми, от които после страдат. Гнусното е, ако някой умишлено те подвежда и тълкуваш поведението му като искреност, откритост и доверие, а то си е просто някакво зарибяване с цел да те омотае, да те използва и да те изплюе. Има такива мъже... има и такива жени. Затова е много хубаво да се задават предварително въпросите.
48
0
 
0
 
! Отговори
до 68 преди 8 години
Човекът може да е наистина много чувствителен и примерно да е хлътнал по някое момиче, гледал я е отдалече отдалече, съответно оная хабер си няма, че той я харесва и съответно си хваща някое друго момче и нашият герой Калоян е с разбито сърце, потъпкани чувства и сълзи в очите. Той е емоционално разбит и се захлюпва в розовия буркан и чака някоя да почука, че да се отхлюпи от там. Ако може да го полее с женска нежност и топлина без много много да се мори - идеална ще е! Има такива мъже....
47
0
 
0
 
! Отговори
до Калоян, преди 8 години
В 64 коментар изпадаш в крайности. Не смятам, че има нещо ненормално в това да си директен с някого, не груб, не нагъл, не нахален. Да си директен и искрен, слагаш картите на масата, учтиво, възпитано, не просташки. Казваш ясно и точно, че жената ти харесва. Искаш да я любиш и се интересуваш жарко кога би било възможно и дали изобщо е?! Това пак са въпроси за секс. Ще си изясняваш нещата бързо и няма да ги пречупваш през романтичния стъклен буркан, в който виждам си на път да се захлюпиш.