Клишета за любовта, които са истина

Любовта е сляпа
28 яну 2016 15:50, Михаела Лазарова
7
Клишета за любовта, които са истина
Снимка: photl

„Всичко се случва с причина“.... „По-добре да си обичал и да си загубил, отколкото никога да не си обичал.“.... Всички сме чували тези думи за любовта и смятаме, че са тотални клишета. Истината е, че голяма част от тях се оказват абсолютна истина, но понякога ни отнема повече време, за да го разберем. Кои са останалите клиширани думи за любовта? Вижте някои от тях.

Оженете се/ омъжете се за най-добрия ви приятел

Едни от най-успешните бракове са тези, в които съпрузите се чувстват един друг като най-добри приятели. Сродната душа е най-добрият приятел. За да бъде бракът ви изпълнен с любов, да преминавате заедно с половинката си през приключенията на живота, през трудните моменти и новите преживявания, трябва да чувствате него или нея най-напред като свой най-добър приятел.

В любовта трябва да намерите не някого, с когото да живеете, а някого, без когото не можете да живеете

Самата истина! В брака човек трябва да се свързва с партньор, който наистина е пленил сърцето му, а не да бъде във взаимоотношения, само защото изпитва страх от самотата. Любовта идва, когато не я очаквате.

Най-добрите любови идват точно в онзи момент, в който не ги очакваме. Това е така, защото когато спрем да се вкопчваме в идеята да бъдем във връзка, ние имаме точни и ясни критерии за това какво желаем в любовта, а не търсим просто някого, с когото да изместим самотата.

Също така, за да бъде човек щастлив в една връзка, най-напред трябва да се научи да намира щастието, когато няма половинка до себе си. Тогава онази, неочакваната любов се появява.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
наскоро гледах един филм , и на идниеца му пратиха съпруга от Индия , казаха му че е за него и да иде да я чака на летището и на въпроса на една американка ,как тъй !? Той каза , съпругата ти я избера фамилията , защото те познават ,обичат те и имат по точен поглед от теб....... Както казваше един виц :"Тате-ще се развеждам , не ми се женело , е вяло ми се "
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не познавам нито един мъж или жена които в даден момент не са се съмнявали в връзката си .И това е естествено защото другия човек не си ти.Да съмнението създава негативна обратна връзка и разрушава стабилността на връзката и трябва да бъде сведено до минимум на чак пък никога (Мисия невъзможна ако си хомосапиенс ).
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки от нас, най много неща в живота си, е научил по време на любовта независимо дали тя е негативна или позитивна.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оженете се за този, който ви казват тия, дето си мислят, че знаят, кое е най-добро за вас, защото са учили малко психология. Ще вземат да ви бележат и да ви спретнат социален експеримент с изродени голи охлюви, постановки и клевети. В страната и чужбина. И като започне едно превъзпитаване! Не е за разправяне!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който не е обичал, той не е живял!Повечето хора никога не са се влюбвали истински, до полуда ...
1
3
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Любовта е като дри*нята - не знаеш от какво ще те хване......