Наръчник за флирт според Зодиака

Как да я свалите, разчитайки на звездите?
30 яну 2016 22:19, Теодора Драгоева
5
Наръчник за флирт според Зодиака
Снимка: outnow.ch

Вашата зодия влияе на начина, по който общувате с противоположния пол. Ако вие сте човекът, който ще прави първата крачка в една нова връзка, добре е да знаете това-онова и от астрологията.

Много по-лесно ще ви е да овладеете играта на флирта, ако се уповавате и на звездите.

Ето и как да поканите дамата, която ви е заинтригувала на среща, въз основа на вашата зодия:

Овен

Вие имате смел характер и обичате вълненията. Със сигурност няма да чакате няколко месеца, за да поканите обекта на желанията си на среща. Тъй като вие обичате да играете игри, вероятно ще заложите на чувството си за хумор и ще направите нещата малко по-забавни и загадъчни за дамата.

Вашият ход: Напишете ѝ с нейното червило на салфетка: "Каня те на вечеря!".

Телец

Вие сте мъж, който обожава честните методи, дори и по време на флирт. Вие никога няма да тръгнете да флиртувате с фини или по-явни намеци за интерес. Ако харесвате дадена жена, вие по-скоро ще ѝ го кажете директно, без заобикалки.

Вашият ход: Поканете директно дамата на вечеря в конкретен ресторант. Може да я поканите и на откриването на ново заведение.

Близнаци

Вие сте с неспокоен дух и нетърпелив характер, а освен това винаги сте готови да се забавлявате. Ако си харесвате много дадена жена, вероятно ще избързате и направо ще я поканите на разходка в провинцията за уикенда.

Вашият ход: Бъдете малко по-съобразителен и не пришпорвайте нещата, за да не уплашите дамата. Освен това се опитайте да не променяте плановете в последната минута.

Рак

Вие се страхувате да не ви отхвърлят, затова понякога сте плах по време на флирт и нямате смелост да поканите дамата, която ви интригува на среща. Имате нужда от повече време с нея, за да излезете от черупката си. С течение на времето, вие ще станете по-харизматичен и чаровен.

Вашият ход: Започнете флирта си с дамата по телефона, като известно време се опознавате индиректно – чрез съобщения и разговори. След като се почувствате по-сигурен, планирайте нещо интересно и я поканете.

Останалите зодиакални знаци вижте в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глуууууупоооооооостиииииииии...
1
5
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
С наближаването на месец...март,ще се засилят статиите с подобно...съдържани,инструктиращи мъжете,как да действа за...свалка.Няма лошо,като се има в предвид,че е писана от жена;природата си иска...своето.