По какво ще познаете, че той не ви обича?

Вижте 7 знака за това, събрани от Тialoto.bg
Обновена: 1 фев 2016 06:39 | 31 яну 2016 22:19, Теодора Драгоева
47
По какво ще познаете, че той не ви обича?
Снимка: outnow.ch

Обикновено жените имат силна интуиция и дълбоко в себе си усещат, когато нещо в отношенията им с половинката не е както трябва. Ако не сте убедена, че партньорът ви е точният мъж за вас, по-добре помислете да се освободите от тази връзка, колкото се може по-бързо.

Много представителки на нежния пол се подценяват и смятат, че имат любовта, която заслужават, примирявайки се с не особено щастливите си взаимоотношения.

Ако обаче градите връзка с човек, който не ви обича, само защото имате ниско самочувствие, то това наистина е пагубно за вас и вашето бъдеще.

Вие преди всичко трябва да се научите да обичате себе си достатъчно, за да се стремите към по-щастлив и здравословен живот.

А ето и 7 знака, че човекът до вас не ви обича и не ви заслужава:

1. Вие не му вярвате

Липсата на доверие в една връзка е основен предупредителен знак, че отношенията не са както трябва. Обърнете внимание на този факт, преди да е станало твърде късно. Ако усещате, че партньорът ви не е влюбен във вас и все се чуди как, с кого, или с какво да ви замени/изневери, намерете начин да излезете от тази лоша връзка.

2. Той ви кара да се чувствате зле

Ако един мъж кара половинката си да се чувства зле, когато е около него, значи тя просто не се усеща сигурна, обичана и ценена. Това е сигурен знак, че той не ви обича. Ако вашият партньор ви унижава, кара ви да се чувствате нещастни и депресирани, значи той не е за вас.

3. Той ви използва

Ако вашият партньор редовно ви иска пари назаем, без да ви ги връща; ако иска да му правите различни услуги, да му давате автомобила си; ако живее във вашето жилище и т. н., то може би има користни намерения към вас. Може би просто е използвач, който дори не ви дарява с любов в замяна.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg
 


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 2 години
Другото което е, че човек не може да играе игра дълго време без да се издаде. Ако човека е искрен това което говори съвпада с това което е говорил има един отличителен характер на словото му. Както аз мога да позная, по постовете които пишеш без да те познавам че си ти независимо дали използваш - , ---, v или друго. Думите и начина на изразяване са специфични за всеки човек и ако е искрен те не се променят и са един вид негов почерк. Ако човек е искрен начина на изразяване не се променя.
39
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 2 години
А и още нещо - не мисля, че като вбесиш човека или го напиеш го караш да покаже истинското си лице, по-скоро това води до състояния които са далеч от нормалното и не са типични за човека. За пример когато човек е ядосан може да каже неща които не мисли и за които после да съжалява, но това не е истинския той това е под въздействие на емоцията. Това няма да ти помогне да разпознаваш дали хората са искрени. За да познаваш дали хората са искрени трябва да следиш очите - те са прозорец на душата.
38
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 2 години
Не знам какво да ти кажа вече. Веждам, че си била лошо наранена от лицемерие което като се е разкрило е показало грозното си лице. Грешка е да се доверяваш на всеки, но също е грешка да не се доверяваш на никого. От мен засега толкова! До скоро.
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Дай Боже всичко да свърши добре!"

Единственото нещо, което искам е никога повече да не срещам такива хора.Ако знаех как ще се развият нещата никога нямаше да направя стъпката, защото аз я направих и после си платих добре за това. Ето затова ти написах преди, че аз стъпка към мъж не правя. Тези, към които се приближаваш искат само да си поиграят с теб, да те смачкат и да те пуснат по пързалката, защото си била достатъчно наивна, за да им се довериш на театралните гнилости.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то тогава може да си вземе думичките и "ма"-тата и да ходи да ги пробутва на тези, които му вярват, че това е добро поведение и силни чувства.
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото на какъвто и да се правиш в един момент истинската ти същност се проявява и горко й, горко й на тази жена. А ако пред нея се прави на миличък и добричък, както правеше с мен в началото и се сдържа, това доказва за пореден път, че фалшивите хора си остават такива.

Затова, под друга статия ти написах, че е хубаво да извадиш от равновесие един човек, за да го видиш накъде ще избие това е много важно. Когато човекът в нормално състояние ти говори пълни простотии и не можеш да го спреш...
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мисля, че е имало горчив урок, който да усвоявам, защото това не ме научи на нищо. Не ми даде нищо хубаво, може би станах по-нетърпима и нетолерантна към проста-ците или добродушковците, които ти викат "ма", защото това било признак на "добро отношение и близост" и след като си го приела не след дълго се появяват и другите красиви думички като: "лапай ми ?***", "ще ти го...к?чко" и тем подобни. Евала! Тоя си намери наивна женица и се радвам. Направо не ми се мисли как си прикрива простотиите.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Едва в последствие човек си дава сметка за грешките които е допуснал и горчивите уроци които трябва да усвои."

Грешката ми беше,че си позволих да повярвам на пълен прос-так и най-лошото е, че не чух изобщо това, което ми казаха майка ми, баща ми и сестра ми. Всеки, с 1 изречение, по свой собствен начин успя точно да опише въпросният и се оказаха прави. Прост-акът ме манипулираше и накрая обвини мен в това, че съм го манипулирала. Проста-кът ми казваше да му вярвам, а накрая ми каза: "***" си.
32
0
 
1
 
! Отговори
Бен/Калоян/Сам преди 2 години
Какво да ти кажа за да те утеша? Страданието и сърдечните рани са част от този живот, ти си ранявана душевно, аз съм раняван душевно, много хора са ранявани душевно. Едва в последствие човек си дава сметка за грешките които е допуснал и горчивите уроци които трябва да усвои. Утеши се с това, че не си сама много хора също като теб са страдали и страдат. Ако има константа за повечето хора е, че те всички получават удари от живота и много от тези удари са болезнени. Дай Боже всичко да свърши добре!
31
0
 
2
 
! Отговори
Бен/Калоян/Сам преди 2 години
До -
Аз съм ти казвал, че съжалявам за това което си преживяла - обидите, лошото отношение, липсата на искреност и т.н. Ти не си виновна, просто човека на който си попаднала не е бил добър човек и не е бил подходящ за теб. Казвал съм ти и да си избереш добър мъж без да гледаш колко опитен сваляч е, това че е добър сваляч не значи че е добър човек даже напротив. Тези негативни неща които си преживяла не са нормални, нормално е между двама души които се обичат да има любов, искреност и доверие.
30
0
 
3
 
! Отговори
31 преди 2 години
Обидите тежат,Много тежат.А понякога направо от това полита везната.
29
0
 
1
 
! Отговори
- преди 2 години
до 29

Не може да слагаш на някого обиди. Просто не е допустимо да го правиш към човек, който твърдиш, че обичаш, който е бил винаги там, когато си имал нужда, който ти е мислил доброто и е дошъл с открито сърце и е подходил с доверие към теб. Не можеш да слагаш на везната на жената обиди, без тя да те е предизвикала. Не можеш, защото ти е скучно, да се заяждаш, да опъваш нервите на някого, за да си докажеш, колко голям големец, тоест никаквец си. Връзката не е везни. Преливащи се съдове е.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Права си "принц на бял кон" ,идва от приказките. И не е положителна дума а отрицателна.
Приказките винаги завършват с Щастлив край. Но след това има продължение тези хора продължават с живота си, и с новите проблеми. Точно тези неща са новите ,които принца не може да реши въпреки че е принц.
27
0
 
2
 
! Отговори
17-23 преди 2 години
В връзката е като везни, която трябва да се балансира,има моменти които едната част е по наклонена, след това има моменти в която другата страна е по наклонена.Но когато сложиш много голям товар на едната страна,везните се обръщат. И край .Няма значение дали от мъжете или от жените е това.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 24


Хайде да те накарам да помислиш. Да не е думата принцеса, а да е думата жена. Ако не можеш да разбереш какво означава да се отнасяш с жена като принцеса, какво означава за теб да се отнасяш с една жена като жена? Сега си помисли колко вариации има за поведение. Ако обаче те попитам как да се отнасяш към жена като пар-цал и как да се отнасяш с жена като с прин-цеса мисля, че съвсем лесно би схванал разликата. Обаче жени и мъже занижават и забравят думата уважение. И тогава ***=обич.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 24

Трите звездички са думата п-ар-цал.

В този смисъл, ако някой мъж нарича една жена принцеса и се държи с нея по начин, който засвидетелства уважение и отношение като за важен за него човек, то за мен този човек е принц. Въпрос на близост и привързаност към думите. Някой се обичат с пар-цал=бър-салка, някой с ма=бе, някой с други все такива висши.

Не разбрах какво е "мъж на бял кон"?
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 24

Ако наречеш някога някоя жена "принцеса"", може би ще има някакво значение за теб. В противен случай не мисля, че ще го разбереш. Иначе, лично за теб, вземи си някоя дума, с която би нарекъл жена,която цениш и си я обясни сам за себе си, какво влагаш в нея. Същото. Давам ти пример. Ако наричаш една жена "***" и това за теб е нещо мило и признак на нежност и ценност, жената, която наричаш така трябва да се възприеме като ***, за да те оцени по достойнство като бърсалка.
23
0
 
2
 
! Отговори
17 преди 2 години
Това което описваш си е толерантно отношение на мъжа към жената, нищо повече.Да такова поведение си е нормално поведение и ако го няма трябва да се стремим към него.
Но израза отнася с жена си като с принцеса , На нас мъжете не ни носи това съдържание на информацията.Да не кажа ,че за нас е неразбираем.
22
0
 
1
 
! Отговори
- преди 2 години
А най-интересното е, че подобен тип хора те намират позитивна, добра, отзивчива, готова да помогне, нахакват ти простотията си и ти понеже са те подлъгали, че тяхното е обичане, се сриваш на тяхното ниво и попиваш от негативизма им, ставаш груба,псуваш като хамалин, губиш женственост,защото това автоматично се получава като защита на психиката ти от тотален колапс, защото толкова е била подлъгана, че е повярвала, че това там е обичане. После те сочат с пръст и ти казват, че не си жена! Браво!
21
0
 
1
 
! Отговори
- преди 2 години
И този, който е твърдял, че ОБИЧА ще твърди сега, че ОБИЧА някоя друга ВЕЧНО и аз ще му повярвам ли? Разбира се! Поредният духовен труп! Пази Боже сляпото да не прогледне! Амин! Може би и то има нужда от самоунищожение. Енергиините вампири се намират. Това, че понякога си сам, не означава, че си лош, означава, че няма достатъчно силна и чиста вибрация, която да ти подхожда. Нищо де. Вампирът ми пожела да съм останела сама и ялова. Ай сиктир! Ето този нарича сам себе си "добър човек". Ега-ти!

Филипинка стана „Мис Вселена 2018“
Филипинка стана „Мис Вселена 2018“

Филипинка стана „Мис Вселена 2018“

Печено пиле с мащерка и масло
Печено пиле с мащерка и масло

Печено пиле с мащерка и масло