По какво ще познаете, че той не ви обича?

Вижте 7 знака за това, събрани от Тialoto.bg
Обновена: 1 фев 2016 06:39 | 31 яну 2016 22:19, Теодора Драгоева
47
По какво ще познаете, че той не ви обича?
Снимка: outnow.ch

Обикновено жените имат силна интуиция и дълбоко в себе си усещат, когато нещо в отношенията им с половинката не е както трябва. Ако не сте убедена, че партньорът ви е точният мъж за вас, по-добре помислете да се освободите от тази връзка, колкото се може по-бързо.

Много представителки на нежния пол се подценяват и смятат, че имат любовта, която заслужават, примирявайки се с не особено щастливите си взаимоотношения.

Ако обаче градите връзка с човек, който не ви обича, само защото имате ниско самочувствие, то това наистина е пагубно за вас и вашето бъдеще.

Вие преди всичко трябва да се научите да обичате себе си достатъчно, за да се стремите към по-щастлив и здравословен живот.

А ето и 7 знака, че човекът до вас не ви обича и не ви заслужава:

1. Вие не му вярвате

Липсата на доверие в една връзка е основен предупредителен знак, че отношенията не са както трябва. Обърнете внимание на този факт, преди да е станало твърде късно. Ако усещате, че партньорът ви не е влюбен във вас и все се чуди как, с кого, или с какво да ви замени/изневери, намерете начин да излезете от тази лоша връзка.

2. Той ви кара да се чувствате зле

Ако един мъж кара половинката си да се чувства зле, когато е около него, значи тя просто не се усеща сигурна, обичана и ценена. Това е сигурен знак, че той не ви обича. Ако вашият партньор ви унижава, кара ви да се чувствате нещастни и депресирани, значи той не е за вас.

3. Той ви използва

Ако вашият партньор редовно ви иска пари назаем, без да ви ги връща; ако иска да му правите различни услуги, да му давате автомобила си; ако живее във вашето жилище и т. н., то може би има користни намерения към вас. Може би просто е използвач, който дори не ви дарява с любов в замяна.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
VICTORIA HERNAN преди 1 година
Просто не мога да запазя това щастие за себе си. Омъжих се преди 10 години без дете за показване, съпругът ми започна да се отнася с пренебрежение към мен, както и свекърва ми. Това ме разочарова, потърсих помощ онлайн, след което видях много свидетелства за това как VOODOO LORD е помогнал на много мъже и жени. Свързах се с него веднага в Whatsapp и му обясних ситуацията си, той обеща да помогне, даде някои инструкции, които трябваше да следвам, за да дам перфектни резултати. Направих всичко, както ми каза, по-късно той ми каза да отида в болницата след 2 седмици за тест за бременност и за
46
0
 
0
 
! Отговори
Greta Wood преди 2 години
Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе... благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.
45
0
 
0
 
! Отговори
Lori Martinez преди 2 години
Истинската история на Лори:Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод... Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе
44
0
 
0
 
! Отговори
Adiya Austberg преди 2 години
Преди пет седмици приятелят ми скъса с мен. Всичко започна, когато отидох на летен лагер, опитвах се да се свържа с него, но не минаваше. И така, когато се върнах от лагера, го видях с млада дама да се целува в стаята му, бях разочарован и това ми даде безсънна нощ. Мислех, че той ще се върне към извиненията, но той не дойде почти три седмици, бях наистина наранен, но благодарение на DR WALE за всичко, което направи, срещнах DR WALE по време на търсенето ми в интернет, реших да се свържа с него
43
0
 
0
 
! Отговори
Mayer преди 3 години
Казвам се Майер, искам да споделя истинския си живот, за да разкажа на света за велик заклинател, който върна съпруга ми за мен със своите сили, под 24 часа със своите сили, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви свържете се с него на неговия WhatsApp: +27638836445
42
0
 
1
 
! Отговори
Pedro hayes преди 3 години
Казвам се Педро Хейс и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпругата си с помощта на д-р ogundele страхотен заклинател, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, ако имате нужда от помощ можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Той е 100% реален и мощен.
41
0
 
1
 
! Отговори
Gideon преди 4 години
Днес съм най-щастливият човек в света благодарение на д-р Огундейл. Той използва духовните си сили, за да възстанови разрушения ми дом и да направи мира между мен и съпруга ми по-силен от всякога в рамките на 24 часа, защото съпругът ми ме напусна повече от 7 години. Имате ли проблем с отношенията? Имате ли проблеми в брака? Имате ли здравословни проблеми? Какъвто и да е проблемът, Dr.Ogundele има решение. Аз съм жив свидетел. Можете да се свържете с него чрез ogundeletempleofsolution***gmail
40
0
 
3
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Другото което е, че човек не може да играе игра дълго време без да се издаде. Ако човека е искрен това което говори съвпада с това което е говорил има един отличителен характер на словото му. Както аз мога да позная, по постовете които пишеш без да те познавам че си ти независимо дали използваш - , ---, v или друго. Думите и начина на изразяване са специфични за всеки човек и ако е искрен те не се променят и са един вид негов почерк. Ако човек е искрен начина на изразяване не се променя.
39
0
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
А и още нещо - не мисля, че като вбесиш човека или го напиеш го караш да покаже истинското си лице, по-скоро това води до състояния които са далеч от нормалното и не са типични за човека. За пример когато човек е ядосан може да каже неща които не мисли и за които после да съжалява, но това не е истинския той това е под въздействие на емоцията. Това няма да ти помогне да разпознаваш дали хората са искрени. За да познаваш дали хората са искрени трябва да следиш очите - те са прозорец на душата.
38
0
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Не знам какво да ти кажа вече. Веждам, че си била лошо наранена от лицемерие което като се е разкрило е показало грозното си лице. Грешка е да се доверяваш на всеки, но също е грешка да не се доверяваш на никого. От мен засега толкова! До скоро.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Дай Боже всичко да свърши добре!"Единственото нещо, което искам е никога повече да не срещам такива хора.Ако знаех как ще се развият нещата никога нямаше да направя стъпката, защото аз я направих и после си платих добре за това. Ето затова ти написах преди, че аз стъпка към мъж не правя. Тези, към които се приближаваш искат само да си поиграят с теб, да те смачкат и да те пуснат по пързалката, защото си била достатъчно наивна, за да им се довериш на театралните гнилости.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то тогава може да си вземе думичките и "***"-тата и да ходи да ги пробутва на тези, които му вярват, че това е добро поведение и силни чувства.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото на какъвто и да се правиш в един момент истинската ти същност се проявява и горко й, горко й на тази жена. А ако пред нея се прави на миличък и добричък, както правеше с мен в началото и се сдържа, това доказва за пореден път, че фалшивите хора си остават такива. Затова, под друга статия ти написах, че е хубаво да извадиш от равновесие един човек, за да го видиш накъде ще избие това е много важно. Когато човекът в нормално състояние ти говори пълни простотии и не можеш да го спреш...
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мисля, че е имало горчив урок, който да усвоявам, защото това не ме научи на нищо. Не ми даде нищо хубаво, може би станах по-нетърпима и нетолерантна към проста-ците или добродушковците, които ти викат "***", защото това било признак на "добро отношение и близост" и след като си го приела не след дълго се появяват и другите красиви думички като: "лапай ми ?***", "ще ти го...к?чко" и тем подобни. Евала! Тоя си намери наивна женица и се радвам. Направо не ми се мисли как си прикрива простотиите.
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Едва в последствие човек си дава сметка за грешките които е допуснал и горчивите уроци които трябва да усвои."Грешката ми беше,че си позволих да повярвам на пълен прос-так и най-лошото е, че не чух изобщо това, което ми казаха майка ми, баща ми и сестра ми. Всеки, с 1 изречение, по свой собствен начин успя точно да опише въпросният и се оказаха прави. ***-акът ме манипулираше и накрая обвини мен в това, че съм го манипулирала. Проста-кът ми казваше да му вярвам, а накрая ми каза: "***" си.
32
0
 
2
 
! Отговори
Бен/Калоян/Сам преди 8 години
Какво да ти кажа за да те утеша? Страданието и сърдечните рани са част от този живот, ти си ранявана душевно, аз съм раняван душевно, много хора са ранявани душевно. Едва в последствие човек си дава сметка за грешките които е допуснал и горчивите уроци които трябва да усвои. Утеши се с това, че не си сама много хора също като теб са страдали и страдат. Ако има константа за повечето хора е, че те всички получават удари от живота и много от тези удари са болезнени. Дай Боже всичко да свърши добре!
31
0
 
3
 
! Отговори
Бен/Калоян/Сам преди 8 години
До -Аз съм ти казвал, че съжалявам за това което си преживяла - обидите, лошото отношение, липсата на искреност и т.н. Ти не си виновна, просто човека на който си попаднала не е бил добър човек и не е бил подходящ за теб. Казвал съм ти и да си избереш добър мъж без да гледаш колко опитен сваляч е, това че е добър сваляч не значи че е добър човек даже напротив. Тези негативни неща които си преживяла не са нормални, нормално е между двама души които се обичат да има любов, искреност и доверие.
30
0
 
4
 
! Отговори
31 преди 8 години
Обидите тежат,Много тежат.А понякога направо от това полита везната.
29
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
до 29Не може да слагаш на някого обиди. Просто не е допустимо да го правиш към човек, който твърдиш, че обичаш, който е бил винаги там, когато си имал нужда, който ти е мислил доброто и е дошъл с открито сърце и е подходил с доверие към теб. Не можеш да слагаш на везната на жената обиди, без тя да те е предизвикала. Не можеш, защото ти е скучно, да се заяждаш, да опъваш нервите на някого, за да си докажеш, колко голям големец, тоест никаквец си. Връзката не е везни. Преливащи се съдове е.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Права си "принц на бял кон" ,идва от приказките. И не е положителна дума а отрицателна.Приказките винаги завършват с Щастлив край. Но след това има продължение тези хора продължават с живота си, и с новите проблеми. Точно тези неща са новите ,които принца не може да реши въпреки че е принц.