Успешни в любовта

Някои хора са по-успешни в любовта от други. Защо?
31 яну 2016 22:40, Михаела Лазарова
5
Успешни в любовта
Снимка: pixabay.com

Някои хора са по-успешни в любовта от други. Дори да имат няколко връзки през живота си, те са пълноценни и дълготрайни. Дали е талант или инстинктивно знаят как да се отнасят с партньора си, това не може да се определи.
Но едно е сигурно – онези, които не успяват да изградят пълноценна връзка, могат да се поучат от майсторите в любовта и връзките. Какво можем да научим от хората, които се радват на истински и дълбоки отношения в любовта?

Те обичат своите партньори такива, каквито са

Много е важно да не се опитваме да променяме коренно партньора си. Не искаме някой да прави това с нас, нали?
Когато става дума за градивна критика е напълно приемливо при добро желание и от двете страни. Но когато всячески искаме да моделираме някого по свой образ и подобие, нещата могат да излязат извън контрол.
А и не е нужно – все пак, ако искате да промените някого, това може би означава, че не го обичате чак толкова такъв, какъвто сте го срещнали.

Те не очакват партньора им да ги направи щастливи

Важно е човек да осъзнае, че единственото, което може да го направи истински щастлив е той самият. Можете да помолите партньора си за подкрепа, може да очаквате да ви обича, да уважава ценностите и разбиранията ви, но не можете да изисквате щастие. То идва заедно с разбирателството и погледа, насочен в една посока.
Важна е и вътрешната ви нагласа – ако гледате на всичко негативно, надали ще има нещо, което да ви зарадва и удовлетвори истински. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Принцеси много , а говоряща жаба си е уникат.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
цилува ..... Жаба!
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жабо, жабурано стани моя Жена!? В знак на моята удивителна обич и и моите искрени чувства към теб Жабо ти поднасям този букeт със сърце!Всяко роза е със значение и означава моята открита и безконечна любов към теб.Коленича Жабо,пред теб защото съм твой предан, верен Жабок!-----Цункала Жабока и принцес!