Всяка жена трябва да направи това преди 30-ия си рожден ден

Спрете да чакате чуждото одобрение, за да си докажете, че можете
31 яну 2016 12:46, Михаела Лазарова
31
Всяка жена трябва да направи това преди 30-ия си рожден ден
Снимка: pixabay.com

С наближаването на всеки нов рожден ден правим равносметка за изминалите години. Какво сме постигнали, какво имаме, какво бихме искали да добавим в живота си. Днес споделяме 30 неща, които всяка жена трябва да направи преди своя 30-и рожден ден.

1. Спрете да се извинявате за онези моменти, в които искате да сте сами, да се забавлявате, да градите кариера, да се отдадете на луди шопинг моменти.
2. Спрете с фалшивите оргазми и потърсете истинското удоволствие в секса.
3. Откажете се от идеята да не приемате комплименти.
4. Кажете край на онези срещи, в които още след първите 5 минути сте разбрали, че това не е Той. Просто станете и си тръгнете!
5. Спрете да пропускате профилактичните прегледи при вашия гинеколог и мамолог.
6. Спрете да си лягате с грим.
7. Не очаквайте друг да ви направи щастлива, щастието е във вашите ръце.
8. Кажете край на лошите навици.
9. Спрете да мислите, че не можете да постигнете успехи след 30.
10. Никога повече не се сравнявайте с други.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Каква е тази ТроЙца?
29
0
 
0
 
! Отговори
Свинска преди 2 години
*** не изглежда така, както междублоковото пространство в африканска София!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
ДО 28 преди 8 години
Има неща които ни се случват в живота и са много объркани , но те ни позволяват да си подредим приоритетите си .Какви са приоритетите - на всеки човек са различни, и винаги в такива ситуации ги пренарежда отново.Това ни показва какво наистина искаме ние.
27
0
 
3
 
! Отговори
Спец преди 8 години
От25до28;Защо тогава ме занимаваше с някакви дребни работи да и върша а можеше тя сама да си го свърши и неискаше да ми върне едни вещи,уж ги задържа за малко ше и трябвали!
26
0
 
1
 
! Отговори
27 преди 8 години
Ние мъжете не можем да разберем защо жените толкова се суетят около това колко са дебели.Но всеки намек от нас те го преживяват като много голяма обида.Не са харесани сексуално.Мъжете думата приятелство също я възприемаме като не те намирам за секси. Но жените не го знаят това ,и не се съобразяват.Затова последната тема е толкова гадна. И няма начин да го обясниш това на една жена, а това което пишеш се случва почти винаги при раздяла.
25
0
 
1
 
! Отговори
26 преди 8 години
Така че човек си следва своя път, ако пътя те отдалечава от нея добре е следвай си го.Ако пътя те връща към нея ,е значи това е твоя път но тя вече не ти е бивша а жената която искаш да спечелиш(бъдещата приятелка-имтимна) ако я спечелиш добре ако не продължаваш си пътя.А и няма смисъл с една жена да спориш върху темата "където е имало любов приятелство неможе да има!"
24
0
 
1
 
! Отговори
25 преди 8 години
А и идеята на раздялата е дотук вървяхте заедно и следвахте заедно този път но от тук нататък всеки си търси неговия собствен път.Два различни пътища. А не пак заедно да вървите нататък с неяснота Но уважението определено трябва да се запази.
23
0
 
1
 
! Отговори
24 преди 8 години
Абсолютно съм съгласен с тебе, няма начин да има приятелство.А и там където не е имало любов приятелството между мъж и жена е сложна тема.А в този случай и невъзможно.Защото в един момент един от двамата ще има нов приятел-ка и какво правиме ,създаваме страхотна бъркотия.
22
0
 
3
 
! Отговори
Спец преди 8 години
До 21,22,23; Много е сложна тая тема,немога да разбера как при раздяла,да си останем добри приятели,където е имало любов приятелство неможе да има!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А това , че не можеш да угодиш на една жена е при всеки и при мен и при теб и всички останали.С някои неща успяваме, с други не но не-то ги усещаме доста сериозно и доста сериозно ни ги подчертават но такъв е живота , и това е част от живота. Като смениш жената проблема си е същия.
20
0
 
1
 
! Отговори
20 преди 8 години
Не съм казал ,че трябва да правиш всичко което жените казват, напротив ако следващ всяка неина глупост ще се чудиш защо тя не го оценява , а те отдавна са забравили че са го казали.Просто ги изплуваш без да спориш а си правиш в живота това което мислиш ти че е редно да правиш.Предполагам че това което мъжа мисли че най добре за двамата.
19
0
 
1
 
! Отговори
от 19 преди 8 години
Но понякога женската логика е уникално нелогична ,и не никак лесно да я изслушаш, защото цялата ти същност се съпротивлява.А бе гадна работа си е , но резултатите си заслужават.
18
0
 
2
 
! Отговори
Спец преди 8 години
До 19; Значи едно разбрах как почнеш да се съобразяваш с нея приклучваш.Не ги разбирам и аз няма одисване и за всичко трябва да си и длъжен!
17
0
 
1
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Истината е ,че и аз съм мъж и жените са пълна загадка за мен.Само жена може да разгадае друга жена, и тези теми са болезнени за всички.Обаче мисля че когато една жена се оплаква я остави да се оплаква .Не се опитвай да и решаваш проблемите , просто я изслушай.Те не са глупави като си разкажат за оплакванията самите те намират решение без съвети.Интересно е ,че след това са благодарни че си ги изслушал.Защо са благодарни незнам.
16
0
 
3
 
! Отговори
Спец преди 8 години
До 15,16и17; Разбирам те напълно а защо не предават щом са толкова благодарни,при един малък проблем и почват с от сорта,нещо нещата невърват и т.н.А след известно време почват да не търсят,него разбирам!
15
0
 
2
 
! Отговори
от 16 преди 8 години
И мен много ме дразни когато дават акъл точно в най неподходящия момент.Но те си мислят че по този начин помагат ,вярват че това е начина за помагат.Но определено е всичко друго не помощ.Но това не значи че са злонамерени напротив.
14
0
 
2
 
! Отговори
от15 преди 8 години
И обратното жените искат ние да им благодарим но не по-начина по които ние го правим а по някакъв по различен начин не знам какъв е някой път го уцелвам в други случай не .Само жените си го знаят , и имам чувството че пазят като женска тайна .Едно ти казват че е ,съвсем друго признават.Но истината е че те просто са различни от нас и трябва да се съобразяваме с това.
13
0
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 8 години
Попитай приятелите ти някоя жена да им е казала благодаря , но това не значи че не са благодарни.Обаче съм съгласен ,че е гадно но такива са жените и ние не можем да ги променим.Затова казвам ако намериш начин да го направиш споделяй защото много мъже искат да чуят благодаря ама нещо не се получава.
12
0
 
4
 
! Отговори
Спец преди 8 години
До 13; Просто съм разочарован че няма едно благодаря кой да ти каже,и няма никакво отношение от отсрешната страна това е жалкото!
11
0
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Спец проблема е в това ,че очакваш жените да се държат по същия начин като мъжете а не като жени.И аз го правех ама така и стана така че вече пасувам и нещата се нареждат.Но ако намериш начин сподели опит, все пак хубаво е че не отказваш.