Любовен хороскоп за 1-7 февруари 2016-а

Любов, секс, страст... Какво ви очаква? Вижте в следващите редове
0
Любовен хороскоп за 1-7 февруари 2016-а
Снимка: freeimages

Първата седмица на февруари ще бъде вълнуваща за повечето представители на зодиакалните знаци. Венера, Марс, Плутон и Уран са планетите, които ще окажат силно влияние върху взаимоотношенията в любовта. Какво ви очаква? Вижте в следващите редове.

Овен

За Овните предстои интересна седмица. Ако между вас и колега има любовна химия, най-добре е да не си играете с огъня. Тези романтични взаимоотношения могат да ви изложат на голям риск. Сигурни ли сте, че си заслужава да инвестирате чувства и емоции в това любовно предизвикателство?

Телец

За някои от обвързаните представители на зодията предстои пътуване. Вашето романтично бягство ще ви помогне да задълбочите духовната си и сексуална връзка. Отдайте се един на друг и правете смели планове за общото ви бъдеще.

Близнаци

Офис романтиката ще бъде всичко друго, но не и скучна тази седмица. Вие и ваш колега може да решите, че е добре да се позабавлявате по време на работа. Въпреки че това ще ви осигури много вълнения, пазете се от колегите. Не забравяйте, че дори той или тя да се окаже вашата любов на живота, не е добре да смесвате на този етап полезното с приятното на работното място.

Рак

Обвързаните представители на зодията ще се усещат напрегнати. Последните седмици за някои от вас са били драматични в сектора на любовта. Това, което може да направите, е да подкрепите любимия човек и да бъдете търпеливи или просто да напуснете връзката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари