Личното число и връзката с парите

Четири е личното число на тези, които ще трябва да работят усилено
4
Личното число и връзката с парите
Снимка: photl

Според нумерологията рождената дата има силно влияние върху всеки аспект от нашия живот. Ако направим едно просто изчисление с нея, ще получим едно число, което се нарича лично число. Как да изчислите вашето?

Например, ако сте родени на 3.11.1981 г., вземете лист хартия и съберете всички цифри 3+ 1+1+1+9+8+1= 24. Сега съберете 2+4. Ще получите общ сбор 6, което е и вашето лично число. Как то може да се отрази на вашите финанси, вижте в следващите редове.

Лично число 1

Ако вашето лично число е едно, то вие определено ще имате финансово предимство в живота. Числото едно е лидер и е отлично за изграждане на богатство. Характерно за хората, които са с това лично число, е това, че често финансовите им облаги идват от хора в тяхното обкръжение, които са добре материално.

Лично число 2

Това е едно от най-лошите лични числа, що се отнася до финанси. То не отразява богатство, защото се предполага, че парите винаги са споделени или изтичат към други хора. Числото две символизира закъснения и разочарования и прекалена щедрост. Също така хората, които имате това лично число е добре да внимават с дълговете.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
SS преди 8 години
ДО ПРЕДНИЯ ТИ КЬОРАФФФФ ЛИ СИ ЧЕ ИМА ОТДОЛО 1 И 2 СТРАНИЦА КАТО ЩРАКНЕШ НА 2 ЩЕ ТИ СЕ ОТВОРИ СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА С ЧИСЛАТА, ДА ТААА ЕАААА В ЯДОСАНИЯ КАВАЛ
2
2
 
3
 
! Отговори
Шмъ преди 8 години
3 е 1909.01.01
1
5
 
2
 
! Отговори
Шмъ преди 8 години
Моето число е 1 ако съм роден 1700.01.01Моето число е 2 ако съм роден 1800.01.01Моето число е 3 ако съм роден 1900.01.01... или по-рано.