Любов с доверие

Какво да направите, за да възстановите доверието помежду ви
17
Любов с доверие
Снимка: outnow.ch

Във всяка връзка трябва да има доверие. Но то понякога просто изчезва. Причините могат да са много. Най-тежката от тях е изневярата. За някои дори мисълта за нея е равностойна на предателство.

Ако все още искате да запазите и надградите отношенията си, вижте какво трябва да направите, за да възстановите доверието помежду ви.

Не бързайте

Ако сте решили да започнете възстановяване на връзката си, не го правете рязко и под напрежение. Доверието се печели трудно, а се възстановява още по-трудно. Затова е необходимо време, усилия, доказване и старание.

Съгласието е на първо място

За да се опитате да възстановите доверието във връзката си, трябва да се споразумеете за това какво е допустимо и какво не във вашите отношения.

Обсъдете нещата, които не сте склонни да правите и с които да се съгласявате, за да знаете границите, които не трябва да прекрачвате. Доверие се възстановява само ако и двамата партньори са готови да доказват желанието си да се чуват, разбират и уважават.

Извинявайте се подобаващо и правилно

Важно е извиненията да не са изкуствени и иронични. Веднага се усеща, ако това е така. Когато се извинявате, недейте да се подигравате с чувствата на партньора си. Не спекулирайте с неговата болка и не показвайте с извинението, че въпреки всичко смятате себе си за прави.

Вместо това просто кажете едно "съжалявам" и не само това – подплатете го с аргументи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох как искам да нанижа Минко отзад и докато го лашкам с 20 санта фат дик да му се развява 19 санта хюдж кока. Накрая да го напълня с по-качествения и количествен супермен милх. Кажи кога, Минко моя?
5
1
 
3
 
! Отговори
До корен преди 8 години
!
4
6
 
7
 
! Отговори
Накара преди 8 години
Жените се критикуват, че не са случили веднага на мен и се ядосват като не им обръщам внимание. Ама аз съм казал, че трябва да се записват за ред, че всички искат да минат през дyдyкa ми. Ама последно ги карам да ми свирят на вълшебната флейта. И добре се справят. Изригвам като ***.
3
8
 
7
 
! Отговори
Накара преди 8 години
Аз й имам доверие на каката само ако го налапа и всичко изгълта. Значи е добра и може да й се има доверие. Вече не ми се чyкa много, че ме мързи. По-добре е да свирят на дудyкa и да пият майонезата.
2
7
 
11
 
! Отговори
Минко 47 г. ерген преди 8 години
Много доверие се придобива да ми го налапа и да поеме менмилх фостенцата от 19 санта хюдж кок.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
plan "B"