Сексуалните сънища и техните тълкувания

Вижте най-честите заблуди за мокрите сънища
14
Сексуалните сънища и техните тълкувания
Снимка: outnow.ch

Сънищата са странно нещо. Тъкмо когато си мислиш, че те са ти подсказали нещо, се оказва, че нямат нищо общо с това, което си предполагал.

Много хора пък се плашат от сънищата си, смятайки, че им дават знак за нещо или че подсказват за разрушение на отношенията, най-вече ако сънувате нещо сексуално.

Най-честата заблуда за мокрите сънища е, че щом сънуваш сексуален сън, значи ти се прави секс.

За да разсеем неяснотите, ще ви разкажем какво означават различните сексуални сънища. Често те нямат нищо общо със секса.

Ако сънувате, че изневерявате на мъжа си

Според психолозите изследователи на сънищата, да ти се присъни, че изневеряваш на съпруга си не означава, че вече не го обичаш. Това подсказва по-скоро за липса на самочувствие и загуба на вяра в собствената си привлекателност и увереност.

Това може да настъпи след скандал със съпруга, след проблем или отхвърляне в професионален план на ваша идея, например, или при проблемна ситуация с децата. Хората, които търсят прекалено голямо одобрение от околните, обикновено имат често такива сънища.

Ако сънувате, че правите секс с някого, който обаче няма лице или то не се вижда

Лицето на човека е най-големият символ на идентичност, на личност. То е най-разпознаваемата част от тялото. Ако ви се присъни, че правите секс с човек без лице или то не се вижда, най-вероятно това означава, че има нещо в живота ви, което непрекъснато бива оспорвано, но още не знаете какво е.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Баси колкото гажета съм сънувал и от тях ни една аман е не мога да се меря с родата те са на шест неисе белким прокопсам от нечия злоба до утре мили на същото място часа е там дами
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За статията - нищо вярно в нея.