Няколко идеи за Свети Валентин

Как да отбележите деня на влюбените?
11 фев 2016 08:14, Михаела Лазарова
5
Няколко идеи за Свети Валентин
Снимка: Reuters

Вече е февруари – месецът на любовта. От началото му влюбените двойки започват да се чудят как да прекарат празника или как да изненадат половинката си. Ще ви дадем няколко идеи, които са сравнително евтини и които ще оставят незабравим спомен от този Свети Валентин!

Идете на спа

Направете си спа уикенд някъде само двамата. Ако ви се струва скъпо, ползвайте ваучерите за колективно пазаруване. Те са добра алтернатива на скъпо струващите спа глезотии.

Най-хубавото е, че тази година Свети Валентин се пада точно в неделя. Така ще съчетаете празника с усамотеното глезене повече от добре.

Заведете половинката си в планетариум или наблюдавайте звездите

Един от най-романтичните начини да отпразнувате празника на Свети Валентин е да заведете партньора си на романтично пътуване до някой от планетариумите у нас.

По една обсерватория за наблюдение на планетите и звездите има в Габрово, Смолян, Ямбол, Варна, Димитровград и Стара Загора. Миналата година в Пловдив отвори врати и първия у нас дигитален 3D планетариум в Природонаучния музей.

За съжаление, в София няма планетариум, от който да наблюдавате звездите с половинката си, но пък можете да се качите на Копитото на Витоша и да се доближите до тях в звездната нощ. Ако разполагате с преносим телескоп или бинокъл можете да покажете на любимия си звездата, която му посвещавате.

Романтично, нали?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Еди преди 8 години
До ИвайлоЕ, какво по- хубаво от вино и любов? :) Аз пък мисля, че двата празника си пасват идеално :)) Наздраве по този повод :)
2
0
 
6
 
! Отговори
11 преди 8 години
Абе не разбрахте ли, че е Зарезан?
1
0
 
8
 
! Отговори
Ивайло преди 8 години
Ех, добре де, добре - щом се опитвате да ни натрапите "извънземен" празник на мястото на Трифон Зарезан ще поръчам и порция сърчица към виното.