Секс по време на бременност – Защо да го практикувате?

Може да изпитате наистина интензивни оргазми
11 фев 2016 22:41, Михаела Лазарова
12
Секс по време на бременност – Защо да го практикувате?
Снимка: photl

Сексът носи много ползи за физическото и емоционално здраве, особено по време на бременност. Освен че засилва имунитета, намалява стреса и ви прави по-щастливи, вижте още няколко добри причини да го практикувате по-често.

Може да изпитате наистина интензивни оргазми.

Това е достатъчно добра причина да правите по-често секс по време на бременност. Когато жената забременее, притокът на кръв към половите органи се увеличава, което ги прави по-чувствителни. Също така, тялото отделя хормони в изобилие, единият от които е окситоцинът – хормонът на любовта.

Този хормон има способността да направи оргазма по-интензивен. Не бива да забравяме и за друг хормон, който по време на бременността увеличава сексуалното желание – тестостеронът. В комбинация с повишения приток на кръв може да изпитате наистина влудяващ оргазъм.

Поддържате форма

Независимо дали сте бременна или не, когато правите секс, вие изгаряте калории и осигурявате на тялото си една добра тренировка. Трябва да знаете, че 30-минутен секс може да ви помогне да изгорите средно 100 калории.
Когато сте бременна редовният секс може да ви помогне да останете във форма. Може би известно време няма да може да практикувате някои от любимите ви секс пози, но проявете креативност.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
6, прекаляваш с порното. Като "облъскаш" така жена ти, която е бременна се върни и пак пиши. Ако вече си я "блъскал" докато е била бременна и то в "безопасната" област, "колкото можеш по-грубо" много би ми било любопитно как е родила облъсканото ти наследство.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо спорите? Има си резервен вариант за това - в задния вход, даже този начин е предпочитан от жените, защото е по-приятно, а и за бебето е по-безопасно. Блъскаш колкото можеш, по-грубо даже е по-приятно за жената.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що ми се струва, че мястото на статията не е тук. На коментиращите - също.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От коментарите става ясно, че живея сред ***!
2
3
 
7
 
! Отговори
Гошко преди 8 години
Верно ли е че като правиш секс с бременна тя не може да забременее ако се празниш вътре без презерватив?
1
14
 
6
 
! Отговори
преди 8 години
Абе всякакви глупости пишат ама никой не казва колко деца с малформации са от секс по време на бременноста!