Посланията на цветята за Свети Валентин

Неслучайно розите са най-предпочитани
Обновена: 12 фев 2016 07:47 | 12 фев 2016 07:46, Михаела Лазарова
2
Посланията на цветята за Свети Валентин
Снимка: Reuters

Наближава Свети Валентин. Хиляди, дори милиони цветя ще бъдат подарени в този прекрасен ден на влюбените. Но какво означават те? Цветето, което любимият ви мъж ще избере за вас, има определено значение и послание. Вижте какво е то!

Роза

Неслучайно розите са най-предпочитаните цветя за Свети Валентин. Те са най-популярни, защото червените рози символизират любов, вярност, красота и съвършенство. Розата е и сред най-скъпите цветя, с което много мъже искат да покажат, че няма цена, която да ги спре да ви подарят най-доброто и най-красивото, с което да изразят любовта си.

Алстромерия

Алстромериите или така наречените перуански лилии са красиви, нежни и дълготрайни цветя. Те означават приятелство, преданост и вярност. Алстромерията подсказва още за страстност, така че очаквайте изненади от любимия си тази нощ, ако той е избрал именно това прекрасно цвете за вас!

Слънчогледи

Слънчогледът е символ на топлотата, лоялността, щастието и семейното огнище. Ако приятелят ви ви подари слънчогледи за Свети Валентин, това може да означава, че има сериозни намерения към вас за в бъдеще.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
11 преди 8 години
Кой е пък тоз?