Какво отличава щастливците в семейния живот от останалите?

Щастливите семейства споделят емоции, имат традиции
15 фев 2016 22:34, Михаела Лазарова
47
Какво отличава щастливците в семейния живот от останалите?
Снимка: photl

Семейният живот е едно предизвикателство. Да откриеш правилния за теб партньор, да заживеете заедно, след това да сключите брак и да станете родители. Създаването на щастливо семейство е изградено от хубави и лоши моменти, битки, загуби, победи. Но какво отличава щастливците в семейния живот от всички останали? Ето какво.

Щастливите семейства имат семейни традиции

Думата "зает" изглежда е една от най-употребяваните в наши дни. Всеки е толкова погълнат от служебните си задължения, битовизми, че забравя за най-ценното време, което е със семейството. За да изградите и поддържате щастливо семейство, което да е добър пример за вашите деца, края на седмицата запазете само за вас и любимите ви хора.

Създайте си семейни традиции. Правете нещо хубаво всяка седмица или в края на всеки месец, като неделни семейни закуски, излети през уикенда, пътуване извън града, приготвяне на вкусни сладки и т. н. Това ще ви направи по-привързани един към друг, ще преоткриете себе си и ще запазите само хубави спомени.

Щастливите семейства изграждат силни социални връзки

Всяко щастливо семейство е като един отбор. Всеки подкрепя другия, но заедно успяват да изградят силни социални връзки с приятели, съседи, приятелски семейства.

Всеки е чувал, че за да бъде в успешна любовна връзка, е важно да бъде заобиколен и от други хора, които се намират в стабилни взаимоотношения с половинката си. Това правило спазват и щастливите семейства. Те се стремят в близкия си кръг да са обградени от други двойки със стабилен брак.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Уубидената преди 8 години
***,ти имаш сексуални играчки?!С т'ва ли се занимаваш толко време?!?!
2
0
 
13
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Щастливите семейства се градят от интелигентни и честни хора,там няма място за егоизъм и злоба. Не случайно в България тези семейства са голяма рядкост
1
0
 
5
 
! Отговори
СУПЕР ЛАНГАТА преди 8 години
...абе каквото и да ви говорят...козата си сака пръч!