Какво отличава щастливците в семейния живот от останалите?

Щастливите семейства споделят емоции, имат традиции
15 фев 2016 22:34, Михаела Лазарова
47
Какво отличава щастливците в семейния живот от останалите?
Снимка: photl

Семейният живот е едно предизвикателство. Да откриеш правилния за теб партньор, да заживеете заедно, след това да сключите брак и да станете родители. Създаването на щастливо семейство е изградено от хубави и лоши моменти, битки, загуби, победи. Но какво отличава щастливците в семейния живот от всички останали? Ето какво.

Щастливите семейства имат семейни традиции

Думата "зает" изглежда е една от най-употребяваните в наши дни. Всеки е толкова погълнат от служебните си задължения, битовизми, че забравя за най-ценното време, което е със семейството. За да изградите и поддържате щастливо семейство, което да е добър пример за вашите деца, края на седмицата запазете само за вас и любимите ви хора.

Създайте си семейни традиции. Правете нещо хубаво всяка седмица или в края на всеки месец, като неделни семейни закуски, излети през уикенда, пътуване извън града, приготвяне на вкусни сладки и т. н. Това ще ви направи по-привързани един към друг, ще преоткриете себе си и ще запазите само хубави спомени.

Щастливите семейства изграждат силни социални връзки

Всяко щастливо семейство е като един отбор. Всеки подкрепя другия, но заедно успяват да изградят силни социални връзки с приятели, съседи, приятелски семейства.

Всеки е чувал, че за да бъде в успешна любовна връзка, е важно да бъде заобиколен и от други хора, които се намират в стабилни взаимоотношения с половинката си. Това правило спазват и щастливите семейства. Те се стремят в близкия си кръг да са обградени от други двойки със стабилен брак.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Не можах да разбера почти нищо от коментарите които обикновено са по-интересни от статията защото целия диалог е осакатен от изтриване на мнения.
22
0
 
5
 
! Отговори
експертно становище преди 8 години
До Жена 31Жената можела да различи 16 000 цвята червило ама не може да различи свестен мъж и не свестен мъж още в началото на връзката! Това се дължи на хормонални смущения от желанието за проникване!Никак не е случайно ,че жените масово напредват в кариерата и пренебрегват биологичните си функции като заместват мъжете с вибриращи електроуреди ...ама не е същото!
21
0
 
3
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Тцтц, какви коментари само....все пак съм благодарен, имаше едно две мнения от които си извадих някакви изводи. Едно женско и едно мъжко мнение от 40 коментара бяха стойностни...
20
0
 
2
 
! Отговори
знайко преди 8 години
На мене ли ми ги редиш тия работи? Жено
19
0
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 8 години
Е, попитала си за истината, той ти е казал, но не си я приела за истина, защото не ти е харесала. За такива като теб няма угодия.
18
0
 
2
 
! Отговори
До 31 преди 8 години
За мен този човек не е дорасъл и неможе да каже нищо без да опознае човека,радвай се че си се отървала от такъв човек за какво ти е някакъв дечко,такива мамини синчета има колкото искаш!
17
0
 
0
 
! Отговори
до Жената преди 8 години
Ми като не го познаваш, не познаваш баща му, нито пък него и не си ги споменавала, какво искаш? Достатъчно бързо ли беше?
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коментар 12Дано да съм грешка.
15
0
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
До Жена.А, сега сериозно ще те помоля!Не споменавай повече БАЩАМИ, особено тука!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Па може и да е прав човека
13
0
 
6
 
! Отговори
До 25 преди 8 години
Повярвай ми,на днешно време много рядко можеш да си поговориш с някой който гледа реално на нещата без значение лично или виртуално.Всеки втори е изкукуригал тотално вярвай ми!
12
0
 
0
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Жено!Сериозен съм. Просто, такива са ми познанията по чужди езици.
11
0
 
1
 
! Отговори
До 22 преди 8 години
Най-накрая се разбрахме стигнахме до разумния извод,между,другото интересна си ми???
10
0
 
1
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Само дето ти акцентираш изклЮчително върху несериозността на жената,а то е еднакво и за двата пола. И не е вярно,че прасетата изяждали хубавите ябълки,те ядат изгнилите,а хубавите си стоят високо на клоните
9
0
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 8 години
Да така е съгласен съм с теб.Значи познавам изклучително малко сериозни жени а мъжете им не ги заслужават и обратното също познавам сериозни мъже които пък жените им са пълен ужас в всякакъв смисъл,меркантилни.Исках да ти кажа че много рядко има и мъжа и жената да са на място,за здраво семейство.Но и жената си трябва да е на място иначе всичко приклучва до време е.Само децата страдат?
8
0
 
1
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Жено,*** много си груба с човека
7
0
 
0
 
! Отговори
8 преди 8 години
Жено!Знам кой е най важният въпрос за тебе.
6
0
 
0
 
! Отговори
До 12 преди 8 години
Нещо явно не ги разбираш нещата както трябва,ти какво очакваш да намериш принца и да нямаш грижи за нищо ли,бъркаш се много казвам ти го честно?
5
0
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Жено. Засипала си ме с фермани, дай по кратки и ясни въпросчета!!!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България тези семейства са за почит,които са сигурно 1% за жалост,всичко зависи най-вече от жената тя върти цялото семейство,за съжаление сериозните жени в България се срещат изклучително трудно!