Любовен хороскоп за 15-21 февруари 2016-а

Меркурий, Сатурн и Уран ще окажат влияние върху взаимоотношенията
15 фев 2016 09:52, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 15-21 февруари 2016-а
Снимка: photl

Пълнолунието в знака на Дева ще накара някои от представителите на зодиака да обърнат повече внимание на работата и по-малко на любовта. Меркурий, Сатурн и Уран също ще окажат влияние върху всички въпроси свързани с взаимоотношенията.

В края на седмицата недоразуменията ще могат да бъдат изгладени. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица ще бъдете заети предимно с работа, затова не очаквайте много фойерверки в сектора на любовта. Ако има нещо голямо, което планирате и е свързано с кариерата ви, отдайте му се. Любовта оставете за уикенда, когато може да се отдадете на любимия човек и да се реванширате към него.

Телец

Пълната Луна през тази седмица ще попадне във вашия сектор на любовта. Някои от вас ще видят истинската страна на взаимоотношенията с половинката. Възможни са раздели или затвърждаване на духовната връзка с половинката. Знайте, че Вселената е на ваша страна.

Близнаци

През последните дни Сатурн се движи през вашия седми дом на ангажираността. За щастие тази седмица, ще се свърже красиво с Меркурий, която е планетата на комуникацията. Разговорите с партньора ви ще бъдат изпълнени с повече смисъл и ще откриете нови възможности за връзката. Насладете се на моментите заедно.

Рак

Вашият коз тази седмица ще е възможността ви да общувате с по-голяма яснота. Ето защо, ако има въпрос, който искате да обсъдите с половинката ви, сега е моментът. Ще вземете решението заедно, като двойка. Любовният климат ще направи времето, прекарано заедно приятно, а това ще ви помогне да се преоткриете един друг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари