Знаете ли, че... Мъжете с плътни гласове изневеряват по-често?

Сексуалната скука е причина за 71% от мъжете да потърсят разнообразие
16 фев 2016 10:14, Михаела Лазарова
4
Знаете ли, че... Мъжете с плътни гласове изневеряват по-често?
Снимка: Reuters

Моногамията звучи добре на теория. В света на любовта невинаги е лесно да останем верни на своите принципи и половинки. Какво може да ни тласне към изневяра? Мъжете или жените мамят по-често в любовта? Вижте следващите факти от рубриката на Az-jenata.bg "Знаете ли, че...?"

Според проучване от 2011-та година, половината от пациентите приети в болница с фрактура на пениса, са пострадали по време на секс с партньор от извънбрачна връзка.

Според други проучвания, съществува по-голям риск от внезапна смърт по време на секс, когато той е в резултат на любовна афера, а не когато е с половинката.

Изневярата обикновено се появява във фазата на една връзка, когато двойките започват да се успокояват, да имат деца. Докато някои области от живота им стават по-пълни и завършени, в други се наблюдава липса, като липса на романтика например.

Над 60% от любовните афери започват на работното място.

Според проучване хората, които са на прага на следващо десетилетие от своя живот (например на 29, 39, 49 и т. н. годишна възраст) са по-склонни да изневерят на половинката си. Това е момент в живота, когато всеки прави равносметка и ако на този етап не се чувства щастлив, търси разнообразие или бяга от проблемите чрез любовна афера.

Знаете ли, че сексуалната скука е причина за 71% от мъжете да потърсят разнообразие в любовна афера?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БенКаквото и да се говори и пише,Предателството си е предателствоПоздравления и се радвам, че има поне още 1 човек с такова мнение.
3
0
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Не чак толкова навремето, говоря за 10на години назад а голф клуба е на Равно Поле.
2
1
 
1
 
! Отговори
Do Бен преди 8 години
Абе навремето нямаше голф клубове.
1
1
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Навремето си спомням близо до един голф клуб имало щъркелово гнездо на семейство щъркели с яйца. Щъркелите са моногамни птици. Едни работещи на голфа решили да си направят експеримент и докато щъркелите ги нямало поставили в гнездото кокоши яйца. Знаете ли какво станало? Мъжкият щъркел убил женската а после умрял от мъка. Напомня ми на оня случай наскоро където мъжа застреля жена си и детето си и се самоуби. Много е лошо когато подобни статии оправдават предателството към семейството.