Момичета, изоставени от бащите си

В много връзки униженията и несгодите взимат превес
17 фев 2016 20:29, Михаела Лазарова
93
Момичета, изоставени от бащите си
Снимка: photl

Много семейства се разпадат. От това страдат най-много децата. Всяко малко момиченце има нужда от своя баща, а както знаем бащината фигура е тази, която най-често отсъства, когато разводът стане факт.

Милиони момиченца по света остават без бащи. Някои не ги познават, други не ги виждат никога повече след като си тръгнат. Това неминуемо оставя дълбоки белези в крехката детска душа.

Остават и неизказани думи и непредадени уроци от страна на бащите. Момичета, не се отчайвайте, защото бащата може и да е истинско проклятие в много случаи. Каквото е трябвало да стане е станало.

Тук са нещата, които са важни за живота на едно момиче, независимо дали ги е научило от изоставилия го баща или не!

По-добре е да бъдеш сама, отколкото да търпиш унижения

В много връзки униженията и несгодите взимат превес над истинските и пълноценни отношения. Всяко момиче трябва да знае, че не е длъжна да търпи лошо отношение към себе си.

Любовта може и да е трудна понякога, но тя никога не трябва да е ощетяваща. Ако едно момиче е ставало свидетел на унищожителната връзка на своите родители, трябва да знае, че не този модел трябва да следва подсъзнателно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До FlexАко имаш някакви въпроси относно християнството питай и ще ти отговоря стига да е учтиво и културно.
79
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Всъщност, ако трябва да съм откровена,одобрявам религията и силната вяра в което и да е божество само ако тя практически помага за преодоляване на скръб,с която сам не можеш да се справиш,ако ти помага при пристрастявания към вредни за здравето и душата ти субстанции,ако тази религия не води до това да причиняваш смърт в името на въпросния Господ-да,одобрявам. Всичко друго:събиране на пари, печалбарство,пияни попове, много деца, щот не мое си удържим оная работа в гащите и жената е развъдник-не!
78
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
80, кой да ме познае? Господ? Че той този господ що трябва да ме маркира, че да ме познава, като уж всичко знае кое какво е независимо в каква форма се проявява? Ако пишеш за това да ме познава някой, който има нужда от знаци за разпознаване, тоест нещо е позагубил по трасето знанието за творенията си и е получил здрава мозъчна деменция за това, какви ги е творил в пристъп на Съзидание... може може.Белези имам от предни прераждания. От умирачка или от рани физически. Не един.Кой ти трябва?
77
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
79, аз мисля, че Бен наистина вярва в това, което пише и за него най-важен е неговият Господ, който е единственият истинен Бог на Земята. Не мисля, че шегува изобщо. Интересно ми беше, кое го е накарало така да повярва, но не ми отговори. Обикновено при силно религиозните или са ги подкарали като деца още или пък като възрастен вече нещо неприятно се е е случило с него и той има нужда от това да е силно вярващ, обикновено се случва при загуба на близки хора или при болест.
76
0
 
0
 
! Отговори
Flex преди 8 години
Жена(63), да става веселба, то цялата дискусия е с такава насоченостИнак лошо, че го обърнахте на на секс и прически, спиритуалното беше значително по-забавно.Не мога да разбера Бен наистина ли вярва или ***, малко too much идват писанията, аз ако го обърна да защитавам "правата вяра" бих звучал такова. И много ме радва как независимо кога постне, секунда след това вече има зелено палче, явно или той си се одобрява, или господя цъка отгоре :D
75
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
В България няма руси жени. Има изрусяващи се.Русите жени са в скандинавските държави.Естествената ми коса е тъмно кафява. "Скривам" белите си коси от света с близък до естествения ми цвят видим за окото продукт.
74
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Побеляваща.
73
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
добре.
72
0
 
0
 
! Отговори
з н а й к о преди 8 години
До ЖенаТова не е само мое мнение.А иначе, извинявай!!!
71
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
71, докога ще се опитваш да пробутваш и проектираш собствената си сексуална незадоволеност върху други хора? Не е коректно просто.
70
0
 
0
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаПрераждане не съществува, това е демонска доктрина която цели човек да премине през този живот нехаейки за делата си мислейки си, че има безкрайни прераждания в които да "еволюира". Истината е, че няма. "На човек е определено да умре веднъж, след това съдът".
69
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Бен, тъкмо щях да ти напиша, че ще има да се прераждаш още докато минеш всички основни религии, ама ти не вярваш, че съществува прераждане, затова май няма смисъл, да го пиша. Няма да ти е лесно да знаеш.
68
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаАко искаш да разговаряме си мери тона и приказките и прояви уважение ако не разговорите ни приключват.
67
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
и пагубна аспидна отрова. Не е ли скрито това у Мене? Не е ли запечатано в Моите скривалища?"Знаеш ли какво значи това? Бог говори за езичниците, виното е символ на вярата. Тяхната - езическата вяра е змейска отрова. Кой е змея и дракона, тази лукава змия? Лукавия! Забелязала ли си в изображенията на езическите гнусни идоли има преплетени змии? Това е символ на сатанинската природа на езическите пантеони.
66
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаХристиянството е Новият Завет който е сключен с всеки който повярва в Господа Иисуса Христа, защото който вярва в Христос вярва в Този Който Го е пратил - Всевишния. Във Второзаконие където а написана песента на Божия човек Моисея се казва: "техният застъпник не е като нашия Застъпник; самите ни врагове са съдии в това.Защото лозето им е от содомска лоза и от гоморски полета: гроздето им е отровно грозде, гроздовете им са горчиви; виното им е змейска отрова
65
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаЗащото както казах има един истински Бог който е сътворил небесата, земята, моретата и това което ги изпълня. Той само е БОГ. След първородния грях и последвалите грехове човечеството все повече отпада от истината и попада под влиянието на езически вярвания. Бог избира един народ - евреите чрез които да произведе спасение за живеещите на земята, но и те отпадат и са отхвърлени поради греховете си и заради това, че убиват Божиите пророци и дори Сина Божий - Господа Иисуса Христа.
64
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
63, ама хайде да измерим висшествеността на Бог Ра и Бог Христос? Как ще ги премериш, че не ми е ясно?
63
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
61, защо пишеш от мое име? хм.63, Бен, искаш да напишеш, че преди да се появи някой писарче, за да напише твоите свещени книги, на Земята хората са живели сред суетни и лукави зли духове и твоят Бог ей така е решил да се появи от нищото и да се разпише? Моля ти се! Откога съществува Земята? От какъв зор твоят Бог ще е по-висш от боговете на езичниците? От какъв зор?! Чете Бен книгите и вярва! Преди писмеността са гледали звездите и са получавали дирекно информация от там. Ти чети чети...
62
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До FlexИма само един истински Бог - Вечно Съществуващия, Всевишния. Това което ти наричаш богове и които присъстват в езическия пантеон не са богове а са отпаднали от истината суетни и лукави зли духове.
61
0
 
0
 
! Отговори
Flex преди 8 години
Бен, то винаги богохулстваш срещу някой от боговете. Дали не вярваш нито в един, дали в един, па обиждаш останалите 400, нема много разлика да ти кажа :D