Момичета, изоставени от бащите си

В много връзки униженията и несгодите взимат превес
17 фев 2016 20:29, Михаела Лазарова
93
Момичета, изоставени от бащите си
Снимка: photl

Много семейства се разпадат. От това страдат най-много децата. Всяко малко момиченце има нужда от своя баща, а както знаем бащината фигура е тази, която най-често отсъства, когато разводът стане факт.

Милиони момиченца по света остават без бащи. Някои не ги познават, други не ги виждат никога повече след като си тръгнат. Това неминуемо оставя дълбоки белези в крехката детска душа.

Остават и неизказани думи и непредадени уроци от страна на бащите. Момичета, не се отчайвайте, защото бащата може и да е истинско проклятие в много случаи. Каквото е трябвало да стане е станало.

Тук са нещата, които са важни за живота на едно момиче, независимо дали ги е научило от изоставилия го баща или не!

По-добре е да бъдеш сама, отколкото да търпиш унижения

В много връзки униженията и несгодите взимат превес над истинските и пълноценни отношения. Всяко момиче трябва да знае, че не е длъжна да търпи лошо отношение към себе си.

Любовта може и да е трудна понякога, но тя никога не трябва да е ощетяваща. Ако едно момиче е ставало свидетел на унищожителната връзка на своите родители, трябва да знае, че не този модел трябва да следва подсъзнателно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
38, много се забавлявам. Чак не мога да повярвам как знанието за християнството, които Бен е така учтив да сподели тук, така ще ме развеселят. Ама искрено се кефя, няма ирония никаква, отдавна не ми се беше случвало така искрено да се посмея на коментари.
39
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Всеки има място в тялото според дарбите и наклонностите му. Както има очи и уши и други телесни членове които са различни, но са част от едно цяло така е и със съвкупността от вярващите християни които са по целия свят. Кръщението е хубаво, но не едостатъчно трябва да се храниш с хляба Божий слизащ от небето който е Словото Божие и да пиеш от виното на Новия Завет което е вярата във Възкресението от мъртвите.
38
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
тя не изхвърля мъртъв плод каквото е кръвотечението и:D Бен, аз аборт не правя всеки месец, моля ти се! Какъв плод, кво чудо!!! ;DDDИ да ти кажа, онези милиони опашати, които измята мъжо в реката ми се струват повече "мъртъв плод" от неоплодената яйцеклетка.... чисто количествено...
37
0
 
1
 
! Отговори
До жена и бен преди 8 години
Какви са тия теми където развивате.
36
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Бен, ти си уникат, някакъв пещерняк тотален! Я кажи жената трябва ли да е девствена като се омъжи за мъжа или може да е била омърсена (или благословенно прочистена)от други чисти мъже, щот те нали мъжете са чисти, пък жената само е ***? Бен, ти жена имаш ли или е някой хвърчащ ангел, който още не се е вселил в тяло. Тъкмо се чудех къде да те посъветвам да си я потърсиш, ама в Рибново религията им май беше друга....
35
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Бен, хм...тялото Христово? А има ли някакъв ранг за това коя точно част от тялото Христово ще се падне на някой истински християнин и кой християнин е по-истински от другия? А аз която съм кръстена като християнка и не се възприемам нито като тялото, нито като главата Христова каква се водя според твоите книги?
34
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаПита ме и дали виждам свещениците като Божии наместници на земята. Ще ти отговоря така - всички истински християни съставляват тялото Христово а Сам Христос е главата.
33
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
ок, разсмя ме, признавам си "а и жената през определено време всеки месец е нечиста". Жената била "нечиста".. По тази логика, ако забременее и елиминираме това месечно природно явление, то жената става чиста ли? А в същия дух, мъжете, като произвеждат семенна течност те не са ли нон стоп нечисти или викаш, като не мастурбирате или като не правите секс сте чисти като сълзички!? Разсмя ме много! Свещениците колко ли са чисти....
32
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаЩо се отнася до подигравателното отношение на Flex и твоето към вярата това за мен говори за невежество и неразбиране породено от липсата на истина. За да можеш да говориш компетентно по даден въпрос трябва да си се запознал с него. Без да имаш знания как може да коментираш, коментарите ти веднага се виждат като плоски и необмислени за този който има знание по въпроса.
31
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаЗа безгрешие не можем да говорим що се отнася до хората, всички сме грешни затова и дойде праведника - Сина Божий за да поеме върху себе си нашите грехове и да ни изкупи от смъртта и да ни дарува живот вечен: "А вечен живот е това да познаят Тебе единствения истински Бог и Иисуса Христа Когото Ти си пратил".
30
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаИзвестно е, че има и случаи на твърде непристойно поведение сред тях ако за това питаш - дали съм сляпо следваща православните попове овчица? Не, аз следвам Словото Божие а не поповете. Жени свещеници няма и не трябва да има, защото свещенството е само за мъже, такъв е Божият закон а и жената през определено време всеки месец е нечиста когато и дойде обикновеното за жените. Мъжа е създаден по образ и подобие Божие а жената е създадена от мъжа за да му е помощник.
29
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаИнтересен въпрос за свещениците? Не знам дали ще ме разбереш правилно ако ти кажа, че аз съм вярващ в Словото Божие християнин според ранното автентично апостолическо християнство както е предадено на апостолите от Господа Иисуса Христа и както е записано в Словото Божие и не непременно приемащ православните традиции които са смесени с езичество. От опита ми с православни пастори, тези за които се сещам ми изглеждат добри хора с християнски ценности.
28
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
27, последен въпрос...Ти харесваш ли българските свещеници? Вдъхват ли ти доверие, виждаш ли ги като наместници на Божията воля на земята? Защо няма жени свещеници? Мъжът по-безгрешен ли е от жената? Кой е по-чист: жената или мъжа!?26, човекът вярва. С вярата на вярващите не можеш да се бъзикаш. Те не носят собствена отговорност, щот извършват всяко свое действие по волята Божия. 25, интересно... характерът й, който в последствие се оказа, че е използвачески? Интересно.
27
0
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаОткрих, че на този свят действат зли и мрачни сили противни на Бога и тогава разбрах истината.Значи не се учиш от опита на другите така ли? Ще ти дам един елементарен пример, че това не е така. Изгаряла ли си се жестоко? Не? А тогава откъде знаеш, че ако си полееш ръката с бензин и я запалиш това ще ти се отрази зле? Ти все пак не си опитвала, това според теб не е реален опит който ти да зачетеш! Виждаш ли пукнатините в логиката ти? Същото като принцип е и с чуждия опит, човек се учи.
26
0
 
0
 
! Отговори
Flex преди 8 години
Жена, не намесвай религията, нещата стават страшни. С "божията воля" може да се обясни абсолютно всичко и точно така се е обяснявало, включая падането на ябълката. Но са се намирали и мислещи хора. Ей вчера четох за някакъв, дето изнасилил 8 годишно момиченце, защото алах му бил казал така. Не е само алах, и другите им говорят, безсмислено е... Има 400 и кусур божества дето големи групи хора са вярвали или вярват, та и най-религиозните са реално 0.25% религиозни :D
25
0
 
3
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Влюбих се в характера и.Не сме скъсали за изневяра просто се почувствах длъжен за всичко с една дума почувствах се използван?Да си намира друг да и е длъжен за проблемите,много ми е спокойно в момента!
24
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
20, и откъде идва тази твоя религиозност? Разболя се нещо и Господ те спаси? Родителите ти втълпиха тази преданност към Христос? Какво те обърна така към религията, че е най-важно за теб?
23
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
21, пак не ми казваш в какво точно си се влюбил? И защо не си с нея, защото ти изневери ли какво?
22
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
20, "умният се учи от опита на другите". Не можеш да се научиш от опита на другите. Можеш само да наблюдаваш и да цъкаш с език. Нищо друго. В самата си същност не се учиш, ами просто гледаш като филм. Когато влезеш в кожата им, тоест попаднеш в такава ситуация като тях, тогава се учиш. Всеки, който твърди, че се учел от опита на другите е не умен, а наблюдател и страхливец или иначе казано тарикат. Умните са тези, чиито думи тежат като ги казват. Думите тежат, ако са личен опит.Другото е блябля.
21
0
 
0
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Незнам с какви мъже си имала работа с какви религий.Влюбих се поех отговорност в грешният човек,не ме е ръководела долната глава,секса не е най важното в една връзка,добротата ми е в повече това ми е проблема.Макар че известно време ме търсеше но край,такива като нея има много,под път и над път!