Щастливи на 30! Съвети за живота

Равносметки, приоритети, носталгия по миналото...
17 фев 2016 22:19, Михаела Лазарова
32
Щастливи на 30! Съвети за живота
Снимка: photl

Скоро е бил рожденият ви ден или пък предстои. Сбогувате се с 20-те си години или вече сте малко след 30. Равносметки, преразглеждане на приоритетите, носталгия по миналото и тъга по това, което не успяхте да направите през 20-те си години.

Всичко, от което се нуждаете в моменти с такива мисли са съветите на 30-годишните. Прочетете ги, има смисъл в тях.

1. Ние трябва да обичаме. Знаете онази поговорка, която гласи, че е по-добре да си обичал и да си загубил, отколкото да не си. Махнете с ръка на клишетата и обичайте, дори и да ви боли понякога.

2. Любовта не е достатъчна. Въпреки че ние трябва да обичаме, любовта не е достатъчна, за да оцелеем. Любовта е глагол, действайте и покажете вашите чувства към любимия човек, близките ви.

3. Животът винаги има смисъл. Опитайте се всеки ден да правите малки стъпки, които ще ви помагат да растете като личност. Растежът е смисълът на живота.

4. Не подценявайте здравето си. Сега то трябва да е на първо място, за да може да следвате плановете си. Ако не сте здрави, нищо друго няма значение.

5. Вашата работа не е вашата мисия. Трупайте спестявания, градете кариера, но никога не поставяйте работата на пътя на здравето си, взаимоотношенията и любовта.

6. Открийте вашата страст, ако все още не сте я открили.

7. Взаимоотношенията са от значение. Добрата връзка с любим, колега, роднина, изисква постоянство.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
9
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Да ви благослови Господ с дъщери, да ги отгледате живи и здрави, да ги поискат преди 28 годишна възраст, такива мъже като Вас да найдат, на хубав живот да се наживеят и с внуци да ви дарят и да доживеете до дълбока старост, че да ви го на....укат дружно в к-те тикви. Про-стите мъже са такива и на 30 и на 40 и на 50.
2
9
 
16
 
! Отговори
До 3 преди 8 години
Бате това което го казваш е едно към едно вярно,жените не на 30 а след 28 вече никой не ги иска,а мъжът си е мъж!
1
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжете са добре и на 30, и на 40, а и на 50 стават. Жената на 30 вече е стара, какво щастие... Затова трябва млада да си намери богат бизнесмен, футболист или да се омъжи да запад иначе мине ли трийсетака за нищо вече не става.