Най-големите истини за зодиите

Когато е във връзка, Ракът е изключително верен
18 фев 2016 15:30, Михаела Лазарова
8
Най-големите истини за зодиите
Снимка: freeimages

Всеки зодиакален знак има своите силни и слаби страни, положителни качества и лица, които не бихме искали да видим. Днес споделяме няколко истини за зодиите, които е добре да знаете.

Овен

Когато Овенът е необвързан, той се старае да е винаги зает. Не се вълнува от флиртове и влюбвания, а се съсредоточава в работата си.

Овенът няма да е с вас, ако не предизвиквате интереса му. Той няма да стои и да се преструва, че изпитва нещо, когато всъщност сте му безразлични.

Овенът е отмъстител. Ако го нараните, ще ви прости, но ще се постарае да изпитате същата болка, каквато сте му причинили.

Овенът обича да живее така, сякаш единственото нещо, което има значение, е любовта.

Телец

Телецът не се влюбва лесно. Може да харесва някого силно, но рядко е способен да обича истински. Когато се влюби, това прераства в несравнима с друго любов.

Внимавайте с критиките, които отправяте към Телеца. Той е толкова чувствителен, че всяко неодобрение би могло да го накара да изгуби ентусиазъм да направи каквото и да било.

Телецът вярва, че независимо колко пъти се провали, винаги ще се изправи и ще бъде по-силен от всякога. Нищо не може да пречупи представителите на тази зодия.

Родените под знака на зодията изповядват теорията „Яж, моли се и обичай.“ Те живеят, за да се наслаждават на храната, духовни са по свой собствен начин и таят повече любов в себе си от всички останали.

Близнаци

Родените под знака на зодията са емоционални по природа, но успяват да се справят с непреодолими контрасти. Имат резки върхове и спадове в настроението и са безпомощни в опитите да се контролират.

Когато Близнаците са съсредоточени, нищо не може да застане на пътя им. Ситуацията ще бъде вашият ум срещу техните два и шансът определено не е на ваша страна.

Близнаците се дразнят от липсата на комуникация. Стават сприхави, ако разчитате на тях винаги да поддържат разговора.

Когато обичат, те го правят с всяка клетка на тялото си.
Не задушавайте Близнаците. Дайте им доверието си и достатъчно пространство и те ще останат при вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
звездобройка преди 2 години
Поредния самозванец на който "звездите му го говорят". Прочели по няколко книги и вече са "професионални" астролози, нумеролози и тем подобни мързеливци, намерили лесен начин за изкарване на пари, защото ги мързи да учат нещо сериозно, а още повече ги мързи да работят.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4
Възможно е да кажат подобни неща, защото в нета се въртят едни и същи гл.пости за зодиите и други древни суеверия. А и софтуера, който използват за сложни и безсмислени изчисления показва едно и също. Останалото е дар-слово и колкото повече, толкова и тарифите са по-високи. А Астро-лог е безсмислено звание, защото астрологията не е наука.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
интересно ако отида при двама астролози дали ще ми кажат едно и също
1
6
 
6
 
! Отговори
Ме4о Прах преди 2 години
Истината е, че зодиите за са загубеняци, които не могат да общуват!

Всеки норамлно мислещ човек, ще ви каже, че няма никакво значение каква зодия си!


СТИГА СТЕ СИ ГУБИЛИ ВРЕМЕТО!
(измислете ядрен реактор на вода)

Защо Деси Банова-Плевнелиева кръсти децата си еднакво
Защо Деси Банова-Плевнелиева кръсти децата си еднакво

Защо Деси Банова-Плевнелиева кръсти децата си еднакво

3 начина да накарате дома си да ухае прекрасно
3 начина да накарате дома си да ухае прекрасно

3 начина да накарате дома си да ухае прекрасно