Защо жената трябва да поеме контрола в спалнята

И да доминира по време на секс
18 фев 2016 22:45, Теодора Драгоева
19
Защо жената трябва да поеме контрола в спалнята
Емилия Кларк за Esquire

Има много самоуверени жени, които се чувстват комфортно да поведат нещата в спалнята и като цяло да доминират в отношенията си с партньора. Има обаче и дами, които са много по-плахи, несигурни и/или стеснителни в леглото и не смеят „да поемат волана“ по време на секс.
Някои представителки на нежния пол просто са по-старомодни и предпочитат да оставят любимия си да бъде основният играч в любовната игра.

Ако вие попадате във втората категория, вижте защо си заслужава да опитате да сменяте ролите с половинката си поне по време на интимните моменти между чаршафите.

Ето и 5 причини, които ще ви убедят, че поемането на контрол в спалнята си струва:

1. Вие ще контролирате нещата
Когато вие дирижирате ходовете по време на секс, логично ще насочвате нещата така, че да получавате най-голямо удоволствие. Това не е ли прекрасно? Вместо всеки път да чакате партньора си сам да разгадае тялото ви и вашите ерогенни зони, то вие можете да му ги покажете. В същото време ще можете да избиете от главата на любимия си някои секс ходове и идеи, които наистина не харесвате.

2. Ще заобичате секса още повече
Разбира се, ако сте покорни в леглото и винаги следвате желанията на половинката си, вие може би оставате неудовлетворени в някои случаи. Ако обаче вие поемете контрола в леглото, изведнъж ще се почувствате доста по-добре.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: секслеглотодоминира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Контролът в спалнята? Мъжът обича на тъмно, аз на светло. По цяла нощ седим до ключа за осветлението и щракаме. Не можем да се разберем. Който заспи пръв губи.
8
2
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Феминистката пропаганда заедно с други масонски доктрини се хвърля в атака за умовете на хората а в сянка стоят инициаторите на тези уж "спонтанно" появили се идеи - тайните сатанински общества слуги на дявола и световните еврюхи.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Харесва ми да ми поемат щурвала, той си е техен!
6
1
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 8 години
Глупости. Аз не харесвам жената да е агресивна в секса...отнема ми ролята.
5
1
 
6
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 8 години
Баба ви Тодорка като поведе хорото само глей сеир!
4
0
 
10
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Спред мен не трябва. Когато си добър любовник и си го можеш, на жената не и липсва нищо и тя няма необходимост да поема инициативата, и да те насочва какво и как да правиш.
3
3
 
11
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
Почнеш ли да се съобразяваш с нея приклучваш!
2
5
 
12
 
! Отговори
Симо преди 8 години
Къв контрол от жени ве виъ луди ли сте ве, требе се знае кой е господаря, то жинатъ требе друго да поема, сериозно да го приема и добре да се наема :-) и да не отнема короната от шефа щот иначе ше е шимайл а не жинъ.жинътъ требе да има свобода да, но контрола и шефството са за мъжа щот жинътъ обича да бъде подчинавана да и се показва мястото да знае кой е шефа и господаря.ако оставите жинътъ да е над вас мани търсете друга тва вече не е живот а тормоз, щот жените още нямат морала да са шефове...
1
4
 
16
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Само чакам забавните коментари...,хаха.Някои жени били по-плахи,несигурни или стеснителни в леглото? Що за виц е това? Да,жените по различен начин си показват,че искат точилката,но всяка една прекрасно знае как и срам и притеснение въобще не са им присъщи когато стане дума за живото месо.Не смеели да поемат волана? Ах,колко добре и с каква охота поемат....волана