Вълнуващи пози за анален секс

Вижте как да запазите сексуалния си живот горещ
19 фев 2016 23:00, Михаела Лазарова
148
Вълнуващи пози за анален секс
Снимка: Reuters

Когато искате да запазите сексуалния си живот горещ е добре да експериментирате по-често. Правете го на различни места, добавете секс играчки, шоколад, тантрически техники и разнообразете секс позите. Ако сте от тези двойки, в които и двамата партньори изпитват удоволствие от аналния секс, пробвайте следващите вълнуващи секс пози.

Поза „Висок стол“

Високият стол е чудесен за вашите анални забавления. Ако все още не сте опитвали да правите секс на него, това е добра възможност да разнообразите секс позите с партньора ви. Всичко, което ви трябва е висок стол. Седнете на обратно, ръцете подпрете на облегалката или стената/кухненския плот.

Дупето трябва леко да стърчи извън стола. Междувременно партньорът ви е изправен или леко приклекнал в зависимост от височината на стола. След това се оставете на бавните и чувствени движения.

Поза „Помпа“

Тази секс поза е малко по-различна от повечето, които вероятно сте пробвали. За нея се изисква повече издръжливост на бедрата ви, затова не е много подходяща за продължителен сексуален акт, но е идеална за начало.

Стъпете на дивана/креслото с гръб към партньора. Задръжте се с ръце, леко приклекнете и изтеглете дупето назад. Партньорът минава плътно зад гърба ви и придържайки ви за ханша прониква. В тази секс поза може и двамата да извършвате тласъци и да определяте темпото на проникване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
48
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
михаела, пак ли ти?