Обичаш ли ме? Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?

Въпроси, които не трябва да задавате на човека, който ви обича
Обновена: 20 фев 2016 19:01 | 20 фев 2016 18:19, Теодора Драгоева
79
Обичаш ли ме? Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?
Снимка: outnow.ch

Един мъж може да ви обича много и без да ви засипва с комплименти и всеки ден да ви се обяснява във вечна любов и вярност.

Понякога в живота думите наистина са излишни и не са най-ясната форма на доказване за наличието на любов.
Човек може да не обича да се изразява с думи, но е от решаващо значение да го прави с действия. Може вашият любим да не ви казва „Обичам те!“ често, но по-важното е вие да усещате, че това е точно така.

Ето и въпросите, които няма нужда да задавате на партньора си, ако сте сигурна, че той ви обича:

1. Обичаш ли ме?
Значението на тези думи е много важно и всеки човек обича да ги чува. Любовта обаче е много по-дълбока от въпросните думи. Ако усещате, че вашият партньор ви обича истински и е готов на всичко за вас, няма нужда да го молите и за устно потвърждение.

2. Аз правя ли те щастлив?
Отговорът на този въпрос си личи по начина, по който вашия любим ви гледа. Можете да го прочетете в очите му, в усмивката му, в допира му, в отношението му... Неговото щастие трябва да бъде и ваше – само тогава връзката си заслужава.

3. Уважаваш ли ме?
Ако вашият любим ви обича, той трябва да ви уважава и да се чувства удовлетворен от връзката ви. Той никога не трябва да си позволява да ви компрометира, да ви лъже, да ви изневерява, да се държи нелоялно, да ви подвежда, да не се съобразява с вас и т. н. В това всъщност се крие уважението.

4. Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?
Ако партньорът ви ви обича повече от всичко, значи той ще вижда своето бъдеще с вас и няма да има никакви колебания по темата. Ще разберете дали това е така, като чуете плановете му за близкото и далечното бъдеще. Пазете се от мъже, които се страхуват да покажат ясно, че са обвързани с вас.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: обичавъпросиуважаваш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Тези слова са добра поука за всички нас. Избягвайте злобни жени за да не страдате.
46
1
 
5
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Кротка жена е дар от Господа, и благовъзпитана душа цена няма.Срамежлива жена е благодат въз благодат,и няма достойна мярка за въздържаната душа.Каквото е възлязлото на височините Господни слънце,това е хубостта на добра жена в наредбата на къщата й;каквото е светилото, което свети върху светия светилник, това е хубостта на нейното лице в зряла възраст;каквото са златни стълбове върху сребърни подложки, това са прекрасните й нозе върху яките й пети.
45
1
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
и бичът на езика й, който към всички се прилепя.Зла жена е волски хомот, който се движи насам и натам; който я взима, е също като оня, който хваща скорпия.Голямо тегло е предадената на пиянство жена, и тя не ще скрие своя срам.Жена, наклонна към блудство, се познава по дигането на очите и клепачите й.Над безсрамна дъщеря постави яка стража, за да не би, като улучи слабост, да злоупотреби със себе си.Любезността на жената ще услади мъжа й, и благоразумието й ще затлъсти костите му.
44
1
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
От жена е началото на греха, и чрез нея всички умираме.Не давай на вода изто'к, нито на зла жена - власт;ако тя не ходи под твоя ръка, отсечи я от плътта си.Честит е мъжът на добра жена, и броят на дните му е двоен.Добродетелна жена радва мъжа си и ще изпълни с мир годините му;добра жена е честит дял: тя се дава дял на ония, които се боят от Господа;с нея у богат и у сиромах е доволно сърцето, и лицето във всяко време е весело.Сърдечна болка и тъга - това е жена, ревнива към друга жена,
43
1
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Всяка злоба е малка в сравнение със злобата на жена; жребият на грешника да падне върху нея.Каквото е възлизане по пясък за нозете на старец, такова е свадлива жена за тих мъж.Не се вглеждай в хубост женска и не пожелавай жена за похот.Отвращение, стид и голям срам е, кога жена владее над мъжа си.Унило сърце, тъжно лице и сърдечна рана е лошата жена.Отпуснати ръце и разслабени колена е жена, която не ощастливи своя мъж.
42
1
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Искам да споделя слова от Книга Премъдрост на Иисуса сина Сихаров, не ги трийте защото в противен случай ще ги поствам всеки ден в колкото се може повече теми докато престанете да ги триете.Всяка рана може да се понесе, само не рана сърдечна, и всяка злоба, само не женска злобаСкланям по-скоро да живея с лъв и змей, нежели да живея със зла жена.Злобата на жена изменя погледа й и прави лицето й мрачно, като у мечка.Ще седне мъж й между приятелите си и, като чуе за нея, горко ще въздъхне.
41
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До знайкоМненията и бяха изтрити заради типичното и заяждане, мои мнения също бяха изтрити и бях бан-нат, но сега когато добрите модератори гледат Сънчо може да поговорим.
40
1
 
4
 
! Отговори
До момък преди 8 години
Липсва им достойнството и характера,нямат никаква ценностна система.Извратенячки?
39
1
 
5
 
! Отговори
До момък преди 8 години
Защото искат да живеят като принцеси и търсят принца на бял кон,нямат отговорност,събират се приятелки и се надлъгват и си вярват и така.Високи са им критерийте за мъжете.Те искат всеки мъж да и е длъжен за ваичко,те до обяд да спът а следобяд да си почиват.Да им готвиш,переш,чистиш и пари да и даваш да си има.Всичките са едни и същи с различни имена?
38
1
 
5
 
! Отговори
До брегор преди 8 години
Много мъже също изчезнаха и продължават да напускат страната,никой не иска да гладува!
37
1
 
9
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 47Това доколкото видях важи за след 45 годишна възраст защото в България мъжете умират по-млади от жените. Освен това има българки които се женят за чужденци защото нямат национално самоосъзнаване и чест и са алчни за пари и са готови да скочат в скута на чужденец за да ги дондурка. Българи които се женят за чужденки са много малко.
36
2
 
9
 
! Отговори
До брегор преди 8 години
И родителите имат вина,защото и те ги учат да си намерят 40 годишен богат мъж да си ги гледа,ама такива няма,всяка една търси такъв мъж,в момента предлагането е повече от търсенето.Жените са с 250 хиляди повече от мъжете в България?
35
1
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Не е за учудване, че европейските народи възприели тази масонска пропаганда и феминизъм и изгубили нравствените си устои намаляват. Положението е просто гибелно защото масово хората са с промит от простащина мозък и им насадена елементарна представа за живота базирана на жаждата да пари за които са готови на всичко. Хора без нравствени устои и разбиране за правилно и грешно как ще оцелеят? Самото общество става дисфункционално и не може да създава нови хора-деца, те намаляват.
34
1
 
6
 
! Отговори
До брегор преди 8 години
Така е.Мъжът трябва да ема характер и достойнство,щом тая к-у не го е оценила си е за нея,докъде ще стигне с тоя манталитет и тя незнае.С такива България е пълна има колкото искаш,свестните са изклучително рядко знам го от личен опит?
33
1
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Тези жени пепелянки които търсят богати престъпници за да с тях заради парите и без това няма да постигнат нищо защото на богатия престъпник бързо ще му омръзнат и ще ги разкара заради следващата златотърсачка. За пример мога да дам човека с прякор "стоте манекенки", така тези жени се превръщат в една дума започваща с "к" и завършваща на "и". Същевременно честните и достойни мъже са поставени в едно безкрайно неприятно положение да бъдат втора класа хора защото не са богати. Това е трагедия.
32
1
 
8
 
! Отговори
До знайко преди 8 години
Още по добре,значи направете си сметка от какви хора сме заобиколени,фалшификати?
31
2
 
7
 
! Отговори
До брегор преди 8 години
Няма да седне очи в очи да те попита как си имаш ли нужда от нея някаква помощ,само нейните проблеми са на преден план,само те си имат проблеми ние не ние сме ок?
30
1
 
9
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 37Да знам какво става, остават сами и озлобени и за всичко винят мъжете. А проблема през цялото време е бил, че не са осъзнали че са били подмамени и излъгани да вярват в една лъжа. Била им е предложена и продадена една лъжа за отношенията между мъжете и жените каквато се представя изопачено в женските списания, филми и серияли като "Секса и Града" и те са захапали кукичката с все кордата и поплавъка и така и не са разбрали къде са сгрешили.
29
1
 
6
 
! Отговори
До брегор преди 8 години
Напълно си прав.На днешно време само 5% има такива хора,това е моето виждане на нещата?
28
1
 
11
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До Момък и знайкоИстинското щастие е когато човек е честен, има принципи и нравственост, не му тежи нещо на съвестта, когато има вяра в Бога и когато има половинка с която се обичат истински и отношенията им са изградени върху любов и уважение.