Обичаш ли ме? Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?

Въпроси, които не трябва да задавате на човека, който ви обича
Обновена: 20 фев 2016 19:01 | 20 фев 2016 18:19, Теодора Драгоева
79
Обичаш ли ме? Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?
Снимка: outnow.ch

Един мъж може да ви обича много и без да ви засипва с комплименти и всеки ден да ви се обяснява във вечна любов и вярност.

Понякога в живота думите наистина са излишни и не са най-ясната форма на доказване за наличието на любов.
Човек може да не обича да се изразява с думи, но е от решаващо значение да го прави с действия. Може вашият любим да не ви казва „Обичам те!“ често, но по-важното е вие да усещате, че това е точно така.

Ето и въпросите, които няма нужда да задавате на партньора си, ако сте сигурна, че той ви обича:

1. Обичаш ли ме?
Значението на тези думи е много важно и всеки човек обича да ги чува. Любовта обаче е много по-дълбока от въпросните думи. Ако усещате, че вашият партньор ви обича истински и е готов на всичко за вас, няма нужда да го молите и за устно потвърждение.

2. Аз правя ли те щастлив?
Отговорът на този въпрос си личи по начина, по който вашия любим ви гледа. Можете да го прочетете в очите му, в усмивката му, в допира му, в отношението му... Неговото щастие трябва да бъде и ваше – само тогава връзката си заслужава.

3. Уважаваш ли ме?
Ако вашият любим ви обича, той трябва да ви уважава и да се чувства удовлетворен от връзката ви. Той никога не трябва да си позволява да ви компрометира, да ви лъже, да ви изневерява, да се държи нелоялно, да ви подвежда, да не се съобразява с вас и т. н. В това всъщност се крие уважението.

4. Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?
Ако партньорът ви ви обича повече от всичко, значи той ще вижда своето бъдеще с вас и няма да има никакви колебания по темата. Ще разберете дали това е така, като чуете плановете му за близкото и далечното бъдеще. Пазете се от мъже, които се страхуват да покажат ясно, че са обвързани с вас.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: обичавъпросиуважаваш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
6
 
! Отговори
До брегор преди 8 години
Винаги идва такъв момент рано или късно,и веднага ти казвам какво следва.Нещо нещата между нас невървят,нека да си останем приятели,да мине време и т.н.Щом те гледа като банкомат да се оправя,единствено ги интересуват само материалното,не оценяват човека.Но идва момент като ги отхвърлят от много места,разбират какво са изпуснали?
26
1
 
9
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До Момък и знайкоОсвен това хората които имат много пари в огромния си процент са престъпници които са ги придобили неправедно като са ограбили други хора. Така тези жени които се събират с такива поощряват алчността и грабенето на бедните хора с мисълта, че ако станеш богат дори да причиниш нещастие на много хора ти ще си щастлив. Истината обаче е, че многото пари не те правят щастлив особено ако са придобити по нечестен начин. Могат да те заобиколят с лукс, но не и с щастие и доволство.
25
1
 
9
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До Момък и знайкоКакво ще стане ако дори да имате пари което в българската действителност при която 90% са бедни се хванете с жена пепелянка която ви гледа и вижда парите ви? Какво ще стане когато изпитате трудности, когато нещата не са цветя и рози, когато парите намалеят, когато нещата не са като в началото и на нея не и отърва? Ще ви напусне и ще предаде семейството което сте градили заедно и в което сте вложили толкова много, защото за нея са важни парите.
24
1
 
9
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До Момък и знайкоАко една жена е с дотолкова промит мозък, че търси предимно парите у мъжа а не отношенията то тя е некачествена, развалена жена с която по-добре да си нямате работа. Тя търси материалните облаги които идват с мъжа а не обича самия мъж, такова светоусещане е типично за представителките на една лоша "професия" които имат цинична представа за мъжете, не ги уважават и ги разглеждат само като източник на доходи. Такава жена не ви трябва, тя е пресметлива пепелянка и в нея любов няма
23
1
 
3
 
! Отговори
До знайко преди 8 години
Всички сме минали по тоя път,но има още хора който си живеят в техния неразбираем свят,и си вярват на всичкото отгоре.Всички жени са твърдо убедени че ще си намерят баровец и ще са happy?
22
1
 
3
 
! Отговори
До знайко преди 8 години
Баровците растът по дърветата и всяка си го откъсва и си е нейн и почва щастлив и безгрижен живот.Само се заблуждават,лъжат се една друга кой-какъв баровец си е намерила,парцалска им работа.
21
1
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До знайкоКнигата на отношенията между мъжете и жените в съвременния западен масонски свят които ако не се променят ще доведат до изчезването на изповядващите тези отношения.
20
1
 
3
 
! Отговори
До 20 преди 8 години
Няма кой какво да питам,не се съобразявам с никой,най-вече с някаква кифла?
19
1
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 19Благодаря, написал съм нещата както са си и както ги чуствам и виждам.
18
1
 
3
 
! Отговори
До 20 преди 8 години
Много рядко има взаимни отношения!
17
1
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Писала съм ВЗАИМНО. Не едностранно.
16
1
 
8
 
! Отговори
До брегор преди 8 години
Шапка ти свалям,което си написал е всичко точно и ясно.На днешно време как почнеш да се съобразяваш с дадена жена приклучваш,когато е засипана от много грижи и внимание се взима много на сериозно.Тя си мосли че всички са и длъжни за всичко,и в следващият момент на приключване на връзката или развода разбира какво е изтървала.Едно нещо го оценяваш когато го изгубиш?
15
1
 
8
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
и интригите които морално деградиралия западен модел на свалки е популяризирал то разединението, взаимната омраза, недоверие, сърдечни рани, разводи и т.н. ще продължават и европейското население ще продължава да се стопява докато евентуално изчезне. Това е защото сегашните отношения не са нормални а са патологични а с патологични отношения едно общество не може да се развива нормално. Затова докато африканците и ислямистите се умножават, европейците намаляват.
14
2
 
8
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До КРАСОТАТакова положение е унизително и недостойно за мъжа и го който е призван да е глава на семейството и да има последната дума и го наранява емоционално и накърнява самоуважението му. Много мъже се озлобяват от фасоните, игричките и номерата които жените им правят възползвайки се от това положение и късно им го връщат тъпкано. Такива отношения са ненормални и патологични и не водят до нищо добро. Ако и мъжете и жените не подхождат с уважение едни към други и не спрат с манипулациите
13
2
 
8
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До КРАСОТАПредставата ти е напълно погрешна защото в твоя сценарий мъжа е поставен в недостойната позиция на просяк а не на ловец защото ловеца не се интересува от мнението на плячката си и не приема не за отговор, така че твоето виждане за мъжа ловец е по-подходящо за диваците и събитията в Кьолн, но не и за нормални отношения. При твоя сценарий на свалки мъжа е докаран до състояние на просяк който пита жената дали ще му даде милостиня и тя във всеки момент може да му откаже.
12
7
 
4
 
! Отговори
КРАСОТА ВЯРА БОРБА-1 преди 8 години
От както света съществува Мъжът е ловец.Жената е жертвата която се старае да е уловена от определен мъжкар.За тази чест се гримира,филмира,прави макияж за за определния екземпляр.Кой кого сваля.Не случайно два часа жените си избират обувки,но за две минути виждат кой ще е баща на децата им.
11
2
 
8
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Освен всичко казано дотук отговорите на тези въпроси се откриват в отношението на мъжа към жената до него а не в думите, за разлика от жената бърборана мъжете не обичат да говорят за чуствата си често. За тях това е нещо като светая светих, те показват обичта си с милото и нежно отношение към жената а не с думи.
10
2
 
8
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
враждебност, отчуждение и охладняване към другия пол. Така, че намирам описаните в статията въпроси за манипулативни, навлизащи прекалено в личното пространство на другия, неуважителни тъй като те разглеждат единия партньор във връзката от надменната позиция на запалянко на другия партньор и прекалено обсебващи и изискващи внимание. Ако мъжа изпитва любов и други усещания към половинката си, иска да ги каже и характера му е такъв той сам ще го направи, но да се изнудва с такива въпроси е нередно
9
2
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Мъжа е устроен да изпада в такива състояния на зашеметяваща страст за да може хората да имат семейства и деца и да се раждат следващите поколения защото ако мъжа беше хладен и незаинтересован от жената човечеството отдавна да е измряло от самосебе си и ние нямаше да сме тук за да си говорим. Това състояние е жизненоважно за оцеляването на човечеството и не бива да бъде експлоатирано и манипулирано от жени за собствена изгода защото такова манипулиране предизвиква душевни рани, ожесточение
8
2
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Че намира недостатъците и за "сладки и симпатични" или направо че тя няма такива, че е идеална, че той не се интересува от миналото и, че я уважава и т.н е т.н. Такива достигащи до облаците приказки на обожание могат да се очакват само от момче/мъж който е в плен на голяма страст и похот и кръвта му ври от сексуалните хормони които мозъка му освобождава, той е в състояние на химично опиянение подобно на това на първа доза хероин и не може да мисли трезво.