Обичаш ли ме? Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?

Въпроси, които не трябва да задавате на човека, който ви обича
Обновена: 20 фев 2016 19:01 | 20 фев 2016 18:19, Теодора Драгоева
79
Обичаш ли ме? Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?
Снимка: outnow.ch

Един мъж може да ви обича много и без да ви засипва с комплименти и всеки ден да ви се обяснява във вечна любов и вярност.

Понякога в живота думите наистина са излишни и не са най-ясната форма на доказване за наличието на любов.
Човек може да не обича да се изразява с думи, но е от решаващо значение да го прави с действия. Може вашият любим да не ви казва „Обичам те!“ често, но по-важното е вие да усещате, че това е точно така.

Ето и въпросите, които няма нужда да задавате на партньора си, ако сте сигурна, че той ви обича:

1. Обичаш ли ме?
Значението на тези думи е много важно и всеки човек обича да ги чува. Любовта обаче е много по-дълбока от въпросните думи. Ако усещате, че вашият партньор ви обича истински и е готов на всичко за вас, няма нужда да го молите и за устно потвърждение.

2. Аз правя ли те щастлив?
Отговорът на този въпрос си личи по начина, по който вашия любим ви гледа. Можете да го прочетете в очите му, в усмивката му, в допира му, в отношението му... Неговото щастие трябва да бъде и ваше – само тогава връзката си заслужава.

3. Уважаваш ли ме?
Ако вашият любим ви обича, той трябва да ви уважава и да се чувства удовлетворен от връзката ви. Той никога не трябва да си позволява да ви компрометира, да ви лъже, да ви изневерява, да се държи нелоялно, да ви подвежда, да не се съобразява с вас и т. н. В това всъщност се крие уважението.

4. Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?
Ако партньорът ви ви обича повече от всичко, значи той ще вижда своето бъдеще с вас и няма да има никакви колебания по темата. Ще разберете дали това е така, като чуете плановете му за близкото и далечното бъдеще. Пазете се от мъже, които се страхуват да покажат ясно, че са обвързани с вас.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: обичавъпросиуважаваш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Прочетох ги 10-те въпроса в статията и ги намирам наистина за дразнещи и обсебващи и задушаващи. Както са обяснени в оригиналната статия жената която ги задава сякаш иска да потвърдиш нейните хипер самомнителни представи, че тя е най-важното нещо в целия свят и едва ли не ти си в ролята на някакъв неин поклонник и обожател който трябва да и повтаря коленопреклонно и с изпълнени с обожание очи колко е красива, че тя е най-добрата, че ще я обича завинаги ...
6
1
 
9
 
! Отговори
До еделвайс преди 8 години
Когато любовта и грижите са едностранни,нещо не е наред и всичко е въпрост на време!
5
1
 
9
 
! Отговори
еделвайс преди 8 години
Любовта е грижата за другия по всякакъв начин. Взаимно. Когато това се усеща и от двете страни - въпросите отпадат.
4
1
 
7
 
! Отговори
До жена преди 8 години
Защо въпросите към мъжа да са табу.Искрен и сериозен ли е човека за какво има да си говорите и контактувате по малко,че било по добре.И остави приказките те са за деца?
3
7
 
11
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Въпроси? Вие нормални ли сте? Въпросите към мъже са табу. Иначе влизаш в графата: "досадна, нахална, нагла, дразнеща". С мъже се употребяват само съобщителни и възклицателни изречения. Колкото по-малко толкова по-добре. Правило, което трябва да бъде написано в приказките, които пробутват на момиченцата от ранна детска възраст. Мисля, че ще е доста полезно за тях в живота.
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обичта и любовта са до време! След тях остават уважението и привързаноста към любимият човек. Тази информация я давам на младите които все още хвърчат в облаците и си мислят че всичко което хвърчи се яде.
1
1
 
30
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Описание на идеалната жена Такава, дето да е пряма, без да стига до грубост, понякога нежна, без прекалености, спретната и привлекателна, без дразнеща суетност, вярна без отегчителна привързаност, изобщо сдържана и не обременителна една жена, която трудно би ти омръзнала, защото не се натрапва и не злоупотребява с обичта ти.