Секс техники за повече страст

Отделяйте поне една вечер седмично за осъществяване на фантазиите
20 фев 2016 23:00, Михаела Лазарова
16
Секс  техники за повече страст
Снимка: outnow.ch

Дългогодишните двойки често имат сериозен спад в интимните отношения. Страстта е отминала, любовта се е трансформирала в нещо по-възвишено и сексът неминуемо е станал скучен и спорадичен.

За да върнете обратно страстта и желанието помежду ви, ви трябват някои техники и трикове. Как да се върнете в играта?

Правете сутрешен секс поне веднъж седмично

Сутрешният секс е любим на мъжете, но не особено на жените. Въпреки това, дами, трябва да го преоткриете, защото той е страхотен начин за старт на деня. Можете да го направите бързо и шеметно. Няма по-зареждащо с енергия упражнение рано сутрин. Дори кафето няма да ви енергизира и събуди по-добре от сутрешния секс!

Изненадвайте партньора си

Страст се поддържа най-вече с изненади. За да разсеете скучното ежедневие в леглото, а и извън него, показвайте на партньора си, че мислите за него и че искате да го изненадате и впечатлите.

Посрещнете го гола, намазана със сметана на определени секси места. Направете му изненада, като му приготвите любимата вечеря. Запалете свещи и направете дома по-уютен и предразполагащ към страстни игри.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
10
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Авторката явно и идея си няма нито от страстен интимен живот, нито от дълготрайна връзка. Съвети от типа "намажете се със сметана, докато пържите кюфтета край печката със сластни движения" до никъде няма да ви доведат. Обичайте се и се ценете- себе си и половинката, и това, което си имате само вие двамата, останалото са глупости.
9
0
 
5
 
! Отговори
Завиждайте сухари :- преди 8 години
До Анонимен 8.Не се хваля, се дразня от налагането на стереотипи.Защо плашат младите да не искат да се женят по тази причина.В дългогодишната връзка партньорите се научават какво му харесва на другия и как да го постигне и нито е "скучен, нито спорадичен" както пише в статията,зависи си от партньорите отношението един към друг. Ако тя се е занемарила и се е превърнала в тетка си е техен проблем, ако мъжО и е ***, който се прибира, яде ляга и заспива също.Но това не значи че всички са така нап
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
омъжената - вие сте като заици бре. Докато измиете зъбите и сте свършили и другото. Брао на мажо ти, щом даяни чушката е маж та маж. Ама не се фали така журналиските тука да не му посегнат на мъж ти ;)
7
4
 
4
 
! Отговори
Ж преди 8 години
БРЯЯЯХ, тази "omajena" направо се скъса да се хвали.....бря,бря.....всеки ден го правела с мъжа си.....онзи нейния е сигурно някакъв м..ухльо и другите жени сигурно не го харесват,а тя "omajena" та му собствена жена е сигурно някаква м..астия не.задоволена вечно
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това жената ако не се похвали......
5
5
 
4
 
! Отговори
omajena преди 8 години
Глупости, защо "неминуемо да е станал" скучен. Такъв е, какъвто си го направят. Ние сме женени от десет години и го правим всеки ден минимум по един път. В"онези дни" от месеца 4- дена ни се струват като 4 години и често не ги изчакваме. И няма нужда да се мажа със сметана, достатъчно апетитна съм за половинката. Така че не вярвяйте на стереотипите, налагани от *** и пульо.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз като се въздържа една седмица, после хвърлям като змей. Питър Норт нищо не е!
3
4
 
8
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 8 години
Много ясно ,че любовта с годините става нещо възвишено! За туй млади чужди булки ги манрдръсайте редовно и няма да ви се прави сутрешен секс в къщи с гюдерията!
2
1
 
16
 
! Отговори
д преди 8 години
Докат не чуя становище на Минко по въпроса оставам неспокоен..
1
2
 
14
 
! Отговори
Свинко, олигофрен преди 8 години
Да яхнеш метлата без полата и при бай Минко да ти го сложи фостста!