Афродизиаци за жени

Според Аюрведа практиката за повишаване на либидото и метаболизма е важно в менюто си да добавим подправки
Обновена: 23 фев 2016 15:10 | 23 фев 2016 13:02, Михаела Лазарова
1
Афродизиаци за жени
Снимка: Reuters

Забързаното ежедневие, стресът, вредните навици, здравословното състояние... Всичко това оказва влияние върху либидото ни. Най-доброто, което може да направите при понижено сексуално желание е да намалите стреса, да се отдавате по-често на релаксиращи терапии и да приемате следващите афродизиаци.

Сурови какаови зърна

Счуканите сурови какаови зърна са вкусна и полезна храна, не само за вашите диетични дни. Те са един натурален афродизиак, който ви съветваме да консумирате по-често. Какаовите зърна са богати на анандамид, който е известен като „молекула на блаженството“.

Също така изобилстват от магнезий, фосфор, антиоксиданти и аргинин, като последният подобрява кръвопотока към гениталиите и затова повишава и либидото. И не на последно място, какаовите зърна съдържат фенилетиламин, който е известен като „любовен химикал“, спомагащ за освобождаване на допамин в мозъка по време на секс.

Сминдух

Друг вкусен начин за стимулиране на либидото е семето на това растение. Сминдухът се е използвал като афродизиак от древните народи в Рим, Египет и Гърция. Вкусът му е приятен, нетипичен.

Освен че увеличава желанието за любов, тази подправка насърчава здравето на гърдите и подобрява производството на мляко при кърмещи жени. Ключът е в неговите фитоестрогени.

Някои казват, че тази естествена добавка може да увеличи размера на гърдите. Дали е така не е ясно, но едно е сигурно – с него ще повишите либидото си.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
19
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Индийското орехче е добър усилвател на либидото, билката бабини зъби също, ефедрина при жени засилва сексуалното желание, както и тестостероновите кремчета. Има и още доста други неща имам ги записани.