Ахат, аметист, цитрин... Кристали за успех и баланс

Всички сме чували за тях, обичаме да ги носим като бижута
23 фев 2016 21:19, Михаела Лазарова
2
Ахат, аметист, цитрин... Кристали за успех и баланс
Снимка: Reuters

Ахат, аметист, цитрин... Всички сме чували за тях, обичаме да ги носим под формата на бижута, но едва ли предполагаме, че те са нещо повече от просто красиви камъни. В следващите редове ще прочетете в какви ситуации на силата на кои камъни може да се доверите.

За тези от вас, които имат бебе

Когато искате да създадете една спокойна и приятна атмосфера за вашето бебе, трябва не само да изберете правилните цветове за неговата стая. Добре е в нея да поставите и парче селенит. Това е камък с висока вибрация, който може да насочва голям поток от светлина. Бебетата реагират на енергията на селенита, защото са чисти и притежават същата висока вибрация на енергия.

Когато поемате рискове

Всеки рано или късно предприема някаква промяна в живота си. Всяка промяна носи малко или много рискове със себе си. За всички рискови моменти имайте до себе си дантела ахат. Това е един невероятно красив камък. Носете го под формата на аксесоар, забавлявайте се и търсете приключението.

Искате промяна в работата, а може би вече сте я получили и кариерата ви поема по нови стъпки. Имате нужда от зелен авантюрин. Той ще насърчи творчеството във вас, ще ви помогне да се фокусирате и да избистрите ума си. Зеленият авантюрин носи потенциални алтернативи във всички ситуации, като ви помага да вървите по точния път.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари