Защо партньорът ви е пас в леглото?

7 причини половинката ви да изгуби интерес към секса
25 фев 2016 22:30, Теодора Драгоева
11
Защо партньорът ви е пас в леглото?
Снимка: outnow.ch

Много мъже се оплакват, че партньорките им ги отрязват за ласки вечер с думите „Боли ме главата“, но същото важи и за дамите, които пък често чуват от своя любим обезнадеждаващото „Много съм уморен“.

Ако половинката ви внезапно изгуби интерес към секса с вас, не бързайте с изводите, че ви изневерява, а и не се отказвайте да съживите сексуалния си живот.
Секс експертите казват, че има различни емоционални и физически причини, поради които вашият партньор може да не желае интимности.

1. Той/тя е недоволна от вашето отношение.
Ако имате конфликти с половинката и не можете да стигнете до консенсус, като никой от двамата не иска да направи компромис, то много е възможно сексуалното желание в двойката ви да се изпари съвсем. Желанието за интимност е пряко свързано с начина, по който човек се чувства във връзката си. Ако между вас има стаено недоволство, липса на уважение и проблеми в комуникацията, няма да има и редовен секс.

2. Сексът може да е болезнен.
За някои жени сексът може да е болезнен или неприятен, поради някаква причина, която може да е свързана и със заболяване (промени във влагалищната мокрота, кървене, инфекции). Понякога и мъжете, и жените имат хормонални проблеми, които също могат да доведат до спад в либидото. Понякога човек просто е потиснат и не се чувства секси.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щото някой са пасивни други активни има и такива които сме и двете ;)
3
1
 
4
 
! Отговори
ааа преди 8 години
ЛЮБОВНИЦА РАЗБИРА СЕ
2
0
 
5
 
! Отговори
Ивсинамангистия преди 8 години
Ей тоз Минкуту да го *** в импотентния дюстабанлия аз него. Хахаха. Не мъ става ама голям мерак и уста.
1
1
 
6
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 8 години
Абе на деди-стария артилерист бойното дуло ми е винаги в гатовност! Пак как казваше моя дедо стария кавалерист :-Какво сабя покаже!