Как да разберете дали тя си пада по вас?

Става ясно още в първите 300 секунди
26 фев 2016 22:19, Теодора Драгоева
14
Как да разберете дали тя си пада по вас?
Снимка: outnow.ch

Законите на привличането са сложни и все пак според експертите, когато мъж и жена се срещат за първи път, достатъчни са им пет минути, за да установят дали се харесват или не.
Ето защо, първите 300 секунди са много важни за мъжа, ако той иска да впечатли момичето, което харесва.
Има няколко ключови неща, на които трябва да обърнете внимание, за да усетите дали сте приковали вниманието на жената или не сте успели да я заинтригувате.

Ето 7 знака, които ще ви помогнат да разберете, дали момичето ви е харесало, още в първите пет минути на вашия разговор:
1. Тя ще ви се усмихва искрено, дори да е едва доловимо.
Ако жената изглежда щастлива от общуването си с вас, шансовете ви са доста добри. Истинската усмивка е различна от фалшивата и няма начин да не я усетите. Ако тя се усмихва докато ѝ говорите, ако се смее на шегите ви, значи наистина е заинтригувана.

2. Тя ще направи директен контакт с очите.
Това е доста добър знак. Ако едно момиче гледа в очите събеседника си, сякаш няма други хора около нея, значи този мъж наистина е приковал вниманието ѝ. Нещата са още по-положителни, ако тя ви се усмихва, докато ви гледа съсредоточено.

3. Езикът на тялото ѝ ще подсказва позитивни емоции.
Когато се приближите до момичето, тя трябва да изглежда спокойна и да се чувства комфортно в компанията ви. Физическата химия се усеща още в първите секунди и минути, в които двама души общуват за първи път. Ако жената изглежда напрегната и стои със скръстени ръце и кръстосани крака, най-вероятно чарът ви не помага.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаНе е точно така, установено е че жените когато се интересуват от някой мъж отмятат косата си назад откривайки шията си.
6
0
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
9, Брегор, моля ти се, стига глупости... Отмятала си косата? Има такива дето си мятат косите, ама тя не го прави, защото си пада по теб, ами защото това отмятане е някакъв тик, който женката е придобила, докато се е самозяпала в огледалото.
5
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
8, винаги ми е било много смешно и любопитно как мъжете наричат някои свои израстъци и имена, така че тотално да се деасоциират с тях. В тази връзка Джеки слушка ли те или ти слушкаш Джеки?
4
0
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Отново добра статия, явно нивото на статиите напоследък се е повишило. Освен изброените признаци може да се добави още един - тя отмята косата си назад докато говори с вас, ако разбира се има дълга коса.
3
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Къде да падна, че не разбрах....
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако химията я няма до 5 минути значи не ставате един за друг. Това най простото обяснение с две думи.
1
2
 
2
 
! Отговори
Христо преди 8 години
Вие сте прроссттацци,коментиращите 1и2