Как да гадаете на чай?

Споделяме няколко стъпки, които ще ви насочат
29 фев 2016 14:00, Михаела Лазарова
2
Как да гадаете на чай?
Снимка: photl

Чаят е напитка, която хората употребяват от хилядолетия. Първоначално е бил използван като лекарство, а по време на китайската династия Тан през V-I в. пр. Хр., чаят се превръща в напитка, която се консумира не само при здравословни проблеми.

Днес той е част от нашето ежедневие и имаме възможността да се насладим на различни вкусове, аромати и благодарение на него да поддържаме добро здраве. Но не само това. Чаените листенца в чашата могат според някои вярвания да ни помогнат да погледнем в бъдещето.

Споделяме няколко стъпки, които ще ви покажат как да гадаете на чай.

Най-напред пригответе гореща вода. В голяма и широка порцеланова бяла чаша (без рисунки от вътрешната страна на чашата) сложете малко количество чаени листенца зелен или черен чай. След това ги залейте с горещата вода и оставете да се запарят за 3 минути.

Както при гледането на кафе, така и при гадаенето на чай се изисква обстановката около вас да е приятна, вие да сте спокойни, положително настроени, да не бързате при изпиването на чая и да си задавате мислено въпросите, които най-много ви вълнуват.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Гадаенето на чай е форма на окултизъм - дивинация, окултизма е магьосничество а цялото магьосничество се извършва чрез посредничество на демони. Така, че ако се получат някакви не-естествени ефекти и феномени от гледането на чай, кафе, вътрешности на животни, звезди и т.н. това е в резултат на демонична активност чиято цел е превръщането на дивинатора първо в роб на демонските доктрини и цели и после неговото унищожение. Обърнете се към Христовата вяра и отхвърлете гнусния окултизъм.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ха ха ха, аз гадая на пъп, моля, желаещите да заповядат.